Categories Zoetekauw

Wat Zijn Suiker Sterren Bij Candy Crush?

Suikersterren. In elk level krijg je sterren toegekent aan de hand van je behaalde score. Je moet minimaal 1 ster halen om het level uit te spelen. Je kunt per level maximaal 3 sterren behalen.

Waarom krijg ik geen boosters meer bij Candy Crush?

Het inzetten van boosters werkt namelijk niet meer zoals we dat gewend waren. Zo kon je in het oude systeem een booster selecteren, beginnen aan een level en als je vervolgens geen gunstige volgorde van de snoepjes kreeg, het level weer verlaten om het nog eens te proberen met een nieuw speelveld.

Hoe geef je iemand een leven bij Candy Crush?

Levens sturen in Candy Crush

  1. Open Candy Crush. Tik hiervoor op het Candy Crush app-pictogram.
  2. Tik op Spelen.
  3. Tik op het tandwiel ‘Instellingen’.
  4. Tik op de knop ‘Terug’.
  5. Tik op het pictogram ‘Berichten’.
  6. Selecteer je vriend.
  7. Tik op Accepteren.
  8. Zorg ervoor dat je vriend het leven accepteert.
You might be interested:  Welke Suiker Karamel Maken? (Solved)

Wat is een booster Candy Crush?

Onder het doel zijn de boosters die u in het level kunt gebruiken om u vanaf het begin te helpen. Met de booster Kleurenbom kunt u het nieuwe level beginnen door een Kleurenbom op een willekeurige positie in het spel te plaatsen. Indien u het level niet haalt, gaat de booster die u heeft gebruikt ook verloren.

Hoe werkt het ijsje bij Candy Crush?

Bij vier snoepjes van dezelfde kleur op één rij maak je een speciaal snoepje aan die de hele rij zal wegspelen. Super handig. Bij vijf snoepjes op een rij krijg je een bolletje. Als je deze ruilt met een andere kleur naar keuze verdwijnen alle snoepjes van die kleur.

Hoe kom je aan goudstaven bij Candy Crush?

Verdien extra Goudstaven door sterren te verzamelen wanneer u een level voltooit. Hoe meer sterren u krijgt, hoe meer Goudstaven aan het Spaarvarken worden toegevoegd, vooral op die ‘Moeilijke’ en ‘Super Moeilijke’ levels!

Waar is Candy Crush gebleven?

Spellenmaker King heeft Candy Crush Soda Saga uitgebracht voor Facebook, Android en iOS. Candy Crush Soda Saga is volgens het bedrijf een variant op Candy Crush Saga en geen direct vervolg. Het spel is zowel via Facebook speelbaar, als op Android en iOS.

Hoe krijg ik onbeperkt levens bij Candy Crush?

Snel nieuwe (gratis) levens Je moet dus wachten, je vrienden vragen voor een leven of echt geld uitgeven. Een simpele truc voor extra levens is het vooruit zetten van de klok van je iPhone of iPad via ‘Instellingen > Algemeen > Datum en tijd’. Als je de klok een uur vooruit zet, krijg je zo twee extra levens.

You might be interested:  Honing Hoe Lang Houdbaar? (Question)

Waarom kan ik geen levens geven bij Candy Crush?

Je begint in ieder geval met vijf levens en als je een level niet weet uit te spelen, verlies je een leven. Dat laatste is op zich geen ramp, elk half uur krijg je er een leven bij tot het maximale aantal levens van vijf. Spelen je vrienden op Facebook ook Candy Crush, dan kun je via hen nieuwe levens krijgen.

Is Candy Crush gratis?

Candy Crush Saga kun je helemaal gratis spelen, maar voor sommige optionele onderdelen in het spel moet je betalen.

Wat is de bedoeling van de kikker in Candy crush?

De Candy Crush Saga – kikker wordt zo gebruikt dat hij beetje bij beetje, terwijl je hem jelly beans voert, een punt bereikt dat hij wil ontploffen. Als je de kikker met gekleurde cirkels eromheen ziet, betekent dit dat hij mag geen snoep meer van dezelfde kleur eten.

Hoeveel levels zijn er bij Candy crush?

Na meer dan 2.000 (!) levels: Belg speelt Candy Crush uit.

Hoe krijg je visjes bij Candy crush?

Je kunt een visje maken door 4 snoepjes van dezelfde kleur in een vierkant van 2 bij 2 te combineren. Er ontstaat dan een visje in dezelfde kleur.

Is Candy crush veilig?

Online games voor de smartphone of iPad zijn gevaarlijk voor kinderen. De verslaving om door te spelen is groot, maar tools om dat te kunnen doen, moet je vaak kopen. Neem het spelletje Candy Crush. Het spel is gratis, maar tools om verder te komen in het spel moet je kopen.

You might be interested:  Waarom Geen Honing Onder 1 Jaar? (TOP 5 Tips)

Hoe kan ik opnieuw beginnen met Candy crush?

Wil je helemaal overnieuw beginnen met Candy Crush? Verwijder de app inclusief gegevens en installeer opnieuw.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *