Categories Vleesproducten

Wie Is Judeska Van Fc Kip? (Solution)

Jandino Jullian Asporaat (Willemstad (Curaçao), 9 januari 1981) is een Nederlands stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator van Curaçaose afkomst.

Wat is de leeftijd van Jandino?

In Bon Bini Holland speelt Jandino Asporaat een vijftal personages, waaronder twee van de hoofdrollen: Robertico en Judeska. In een groot aantal shots speelt hij deze beiden rollen gelijktijdig waardoor het onmogelijk was dit op reguliere wijze te draaien.

Waar komt FC Kip in Rotterdam?

In april 2020 opent Jandino Asporaat het kiprestaurant FC Kip, wat is bekend geworden door de films Bon Bini Holland. FC Kip komt in de plint van Forum Rotterdam om de hoek van de Coolsingel, naast Bagels & Beans.

Waar komt Jandino vandaan Nederland?

Jandino Asporaat (39) switcht regelmatig naar zijn alter ego Tante Judeska, maar deze keer gaat hij voor nog een paar jaar jonger en stapt hij in de huid van Baby Judeska, die 5 jaar oud is.

Wie is de vrouw van Dino?

Jandino en zijn vrouw Shirley – met wie hij in 2013 trouwde – hebben al twee kinderen, Amy en Elijah. Asporaat noemt de nieuwe kleine nu al liefkozend ‘baby Dino ‘.

Hoeveel bonbini films zijn er?

Op dit moment trekt het derde deel, Bon Bini: Judeska in da House, volle zalen in Nederland en België, maar ook op Aruba, Bonaire en Curaçao. Eerder waren ook de komedies Bon Bini Holland (2015) en Bon Bini Holland 2 (2018) grote bioscoophits.

You might be interested:  Hoe Lang Kun Je Kip Marineren?

Hoeveel Bon Bini films zijn er?

Dit zogenaamde bureau brengt toeristen onder in vakantiehuizen zonder medeweten van de desbetreffende eigenaar.

Waar kan ik Bon Bini Holland 2 kijken?

Bon Bini Holland 2 – Kijk nu online bij Pathé Thuis.

Waar woont Jandino op Curacao?

In samenwerking met een woningcorporatie en een energiebedrijf gaat de cabaretier op een gebied met een oppervlakte van 132 hectare New Korsou bouwen. De belangrijkste pijlers van de stad zijn volgens de plannen ‘digitalisering, duurzaamheid, inclusiviteit en educatie’.

Hoe is judeska ontstaan?

Judeska is een typetje dat Jandino heeft uitgevonden tijdens een van zijn tripjes naar Curaçao. Zijn broertje werd onbeschoft behandeld door een medewerkster en daar moest hij zó om lachen, dat deze situatie de inspiratie was voor het ontstaan van een van de geliefdste typetjes uit Nederland.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *