Categories Vleesproducten

Wat Kost Bellen Naar Turkije? (Solved)

Bellen naar Turkije
Bellen naar een vast nummer in Turkije € 0.09
Bellen naar een mobiel nummer in Turkije € 0.25
Een SMS versturen naar Turkije € 0.19

Kan ik naar Turkije bellen?

Binnen de EU kun je jouw bel-, sms- en databundel gebruiken in de hele EU, zonder toeslag! Daarnaast is gebeld worden ook gratis.

Hoe kan ik goedkoop bellen naar Turkije?

Met Ortel belt u zeer goedkoop! Voor voor slechts 9 cent per minuut belt u naar vaste lijnen in Turkije en met de betrouwbare kwaliteit van KPN. Ook naar mobiele lijnen in Turkije, binnen Nederland en naar 288 andere bestemmingen belt u tegen zeer voordelige tarieven.

Wat kost mobiel bellen naar Frankrijk?

Sinds 15 mei 2019 geldt een maximum tarief om vanuit Nederland te bellen of een sms’je te versturen naar een ander EU-land. Een telefoontje mag niet meer dan 23 cent per minuut kosten en een sms’je 7 cent. Deze regels gelden voor vast en mobiel bellen. Voorheen waren de kosten soms een stuk hoger.

Wie betaalt kosten mobiel bellen naar buitenland?

De kosten voor gebeld worden in het buitenland – buiten de EU. Je betaalt in principe vanaf de Nederlandse grens tot je toestel in het buitenland. Diegene die je vanuit Nederland belt, betaalt alleen de kosten voor bellen binnen Nederland. Op deze manier wordt de beller tegen ongewenst hoge belkosten beschermd.

You might be interested:  Wat Komt Er Eerder Het Kip Of Het Ei? (Correct answer)

Wat kost bellen uit Griekenland?

Het bellen vanaf Griekenland naar een mobiele nummer of vaste telefoonnummer in Nederland valt binnen je bundel, je betaalt niks extra´s (dit geldt ook voor gebeld worden). Als je buiten je bundel data verbruikt kost het jou €0,15 cent per mb.

Kan ik internet gebruiken in Turkije?

De prijs van bellen en internet in Turkije voor toeristen varieert afhankelijk van de geselecteerde operator. Meestal kiezen toeristen voor simkaarten met internetverkeer tot 6 GB en 300-500 minuten. Gemiddeld moet een dergelijk pakket voor een maand gebruik 105 lira betalen.

Kan je Lebara in Turkije gebruiken?

Lebara mobiel (internet) is in het buitenland alleen te gebruiken met Lebara 10=20, 20=40, 30=60 en One beltegoed. De andere prepaid vormen/bundels kunnen niet worden gebruikt voor mobiel verkeer in het buitenland.

Kan je LYCA in Turkije gebruiken?

Mobiel internet is niet mogelijk buiten de EU. Je kunt in de andere EU-lidstaten het standaard prepaid pakket gewoon gebruiken. Dit geldt niet voor alle extra/aanvullende bundels. Er kunnen ook restricties gelden voor het aantal MB’s dat je kunt gebruiken.

Kan ik mijn Vodafone abonnement in Turkije gebruiken?

Of je nu een stedentrip naar Lissabon maakt of door de Oostenrijkse Alpen trekt: met je Vodafone abonnement ben je in de EU net zo mobiel als in Nederland. Ook buiten de EU, want alleen bij Vodafone ben je ook in Turkije, Zwitserland en Albanië net zo mobiel als in Nederland.

Kan ik gratis bellen naar Frankrijk?

Bent u op reis in een ander EU-land, dan hoeft u niet extra te betalen om daar uw mobiele telefoon te gebruiken. We noemen dit “roam like at home”. U belt (naar mobiele en vaste nummers), verstuurt sms’jes en gebruikt data voor binnenlandse tarieven. U betaalt hiervoor dus evenveel als in eigen land.

You might be interested:  Wie Was Voor Erdogan President Van Turkije? (Solved)

Hoe moet je bellen naar Frankrijk?

Voorbeeld: 00 33 1 42 96 70 00. Om binnen Frankrijk te bellen moet u het nummer van 10 cijfers kiezen dat altijd met een 0 begint. Om vanuit Frankrijk naar het buitenland te bellen, kiest u 00 + het landnummer + het nummer van uw correspondent (zonder 0). Het landnummer van België is 32.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *