Categories Groenten

Alcohol Inkt Waar Te Koop?

Alcoholinkt online kopen bij De Foamtastische Huiskamer Kom dan langs bij De Foamtastische Huiskamer. Bij ons vind je altijd een groot assortiment kleuren van het merk Ranger. Ook Yupo papier kun je bij ons kopen en materialen om je inkt creatief aan te brengen, zoals een air blower.

Wat heb ik nodig voor alcohol inkt?

Wat heb je nog nodig?

 • Papier. Alcoholinkt kan je niet op gewoon papier gebruiken.
 • Bescherming van je werkvlak en handen. Werken met alcoholinkt loopt al snel (letterlijk) uit de hand.
 • De inkt aanbrengen.
 • Blending solution of alcohol.
 • Alcohol (isopropanol)
 • Een rietje.
 • Een schoteltje met water.
 • Kan alcohol inkt op Canvas?

  Met de Fluid Painting techniek maakt u indrukwekkende patronen en vormen op yupo papier, metaal, keramiek of glas. In plaats van met water, schildert u met alcohol, waardoor speelse kleurovergangen ontstaan. Versier windlichten of maak kleurrijke collages op canvas. Elke afbeelding is uniek!

  Hoe werken met alcohol inkt?

  Benodigde tijd: 7 minuten.

  1. Doe de latex handschoenen aan. Werken met alcohol inkt kan behoorlijk afgeven.
  2. Pak een paar kleuren alcohol inkt. Kies kleuren die goed bij elkaar passen.
  3. Doe de inkt op het Yupo papier.
  4. Beweeg de alcohol inkt over het papier.
  5. Laat de alcohol inkt drogen.
  You might be interested:  Pompoen Stoven Hoe Lang? (Best solution)

  Wat is YUPO papier?

  Yupo® is een synthetische papiersoort waarbij de unieke eigenschappen van zowel papier als kunststof behouden zijn gebleven. Omdat Yupo een in line gecoat product is (dus geen laminaat), ontstaan er geen scheurtjes of vergeling in het materiaal.

  Welk papier voor inkt?

  Ga je aan de slag met wassingen, water en grote hoeveelheden inkt? Dan ben je het beste af met een dikke soort aquarelpapier. Door de hoeveelheid vloeistof kan een dun papier bobbelen en kromtrekken. Je ecoline Brushpennen of Tombow Brush pens komen ook mooi uit op wat glad of gemiddeld structuur papier.

  Wat voor papier voor inkt?

  Per inkt verschilt het vaak welk papier fijn is. Papier waar je echter altijd op kunt vertrouwen zijn de Clairefontaine Thriomp schrijfblokken en de Rhodia blokken. Deze blokken papier zijn super fijn voor het oefenen. Het papier van de Clairefontaine blokken scheur je er gemakkelijk uit.

  Wat is alcohol blending solution?

  Blending Solution / isopropylalcohol

  Deze oplossing bestaat uit een mengsel van isopropylalcohol en glycerine en helpt u de alcoholkleuren te verlichten en te mengen. Zo kun je bijvoorbeeld mooie kleurovergangen realiseren.

  Wat is acryl inkt?

  Acryl inkt is een extreem vloeibare en goed verdunde acrylverf. Acryl inkt is vergelijkbaar met traditionele inkt op basis van kleurstof, maar heeft een hogere lichtechtheid en blijft dus langer mooi.

  Hoe gebruik je acryl inkt?

  LIQUITEX ACRYL INKT

  Je kan het verdunnen met water. En nadat het is gedroogd is het watervast. Je kan makkelijk kleuren mengen met elkaar en met andere acryl producten. Je kan de inkt gebruiken met een airbrush, penseel, kroontjespen of een tekenpen.

  You might be interested:  Vanaf Welke Leeftijd Mag Je Alcohol Kopen?

  Wat kun je met inkt?

  Stempelen op heel veel verschillende ondergronden, zoals papier, cardstock, glossy papier, mica, metaalfolie, textiel. Heat embossing (inkt droogt niet heel snel. Wel doorwerken, de inkt droogt wel veel sneller dan Versamark inkt) Het maken van strakke stempelafdrukjes.

  Welk papier voor alcohol markers?

  Speciaal papier voor het gebruik met markers

  Markerpapier is dun en zeer glad tekenpapier dat de inkt niet opzuigt. Dit papier is speciaal voor markers gebaseerd op alcohol. Het speciale papier voor markers is ´bleedproof´, dat wil zeggen dat de inkt niet uitvloeit.

  Welk papier voor Oost Indische inkt?

  Oost Indische inkt kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden, namelijk op tekenpapier, karton, polyester en zelfs op calqueerpapier.

  Wat is synthetisch papier?

  ‘Papier’ dat is gemaakt van kunststofvezels waaraan eventueel celstofvezels zijn toegevoegd, Het synthetisch papier is uitermate goed bestand tegen scheuren, vouwen, warmte en vocht.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *