Categories Dagelijkse producten

Wie Maakt Kordaat Bier?

Kordaat is een private label pils dat sinds 2018 speciaal gebrouwen wordt voor Lidl. In tegenstelling tot de meeste pilseners zit er in dit pils ook glucosestroop. Er staat geen brouwer op het etiket, maar inmiddels is bekend dat het bier door Brouwerij Bavaria wordt gebrouwen.

Welke brouwerij maakt Kordaat?

Kordaat bier gebrouwen door Bavaria

Na een kort onderzoek van RTL Z heeft Lidl toegegeven dat het nieuwe Lidl bier bij Bavaria in Lieshout wordt gebrouwen.

Waarom is Kordaat zo goedkoop?

Waarom Kordaat zo goedkoop is

Waarom is Kordaat zo goedkoop? Dit komt omdat het om een biermerk van Lidl gaat. Deze supermarkt staat bekend om zijn lage prijzen. Lidl voert dan ook altijd een prijzenoorlog met andere supermarkten.

Welke fabriek Kordaat?

Kordaat pilsener wordt gebrouwen bij de Bavaria Brouwerij in Lieshout.

Is Kordaat van Grolsch?

De rechtszaak draait om een klacht van Grolsch, de brouwers uit Groenlo vinden dat Kordaat te veel op hun eigen Kornuit lijkt. En dus stapte het bedrijf, dat onderdeel is van het Japanse drankenconcern Asahi Group, naar de rechter.

Waar wordt Schultenbräu Gebrouwen?

Het bier wordt voor de Nederlandse filialen van Aldi in Brouwerij Bavaria in Lieshout gebrouwen. Daarvoor werd het gebrouwen in Duitsland bij Feldschlößchen A.G. te Braunschweig in Nedersaksen, in de Belgische brouwerij Martens te Bocholt en in Brasserie de Saint-Omer in het Franse Sint-Omaars.

You might be interested:  Wat Mogen Paarden Niet Eten?

Is Kordaat van Lidl?

Kordaat Premium Pilsener is een pils dat in Nederland wordt verkocht door Lidl. Kordaat bier werd in oktober 2018 gelanceerd en is gebrouwen in Nederland.

Hoe duur is Kordaat Lidl?

Dat valt uiteindelijk wel mee, want het is Lidl zelf dat toegeeft dat Kordaat uit de ketels van Bavaria komt. Een kratje bij de Lidl kost ongeveer 6,50 euro. Ter vergelijking: een krat Bavaria met 24 flesjes kost bij Jumbo 12,18 euro. Overigens is het ene bier het andere niet.

Hoe duur is Kordaat?

De gemiddelde prijs van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Kordaat Pilsener is €6,79 (€0,94 per liter). De gemiddelde prijs van Kordaat Pilsener in de winkel is €1,16 per liter. In een krat 24×0,30 zit in totaal 7,20 liter. Op een krat 24×0,30 Kordaat Pilsener zit €3,90 statiegeld.

Is Kordaat lekker bier?

Daar krijgen we geen dorst van… Op de vierde plek in dit overzicht staat Kordaat. Dit is het pils dat met veel bombarie en slimme marketing recent in de markt is gezet. Het moet het ook van de marketing en de prijs hebben; de smaak is geen verkoopargument. Het bier is vlak en zoet en mist frisheid.

Welke supermarkt verkoopt Kordaat?

Kordaat Premium Pilsener is een pils dat in Nederland wordt verkocht door Lidl.

Is Kordaat Vegan?

Hier zijn enkele andere bieren die geschikt zijn voor vegans, hoewel de lijst niet volledig is: Albert Heijn Brouwers Pilsener, Apple Bandit, Asahi, Bud Light, Coors, Dos Equis, Keystone, Keystone Light, Kirin, Miller, Modelo, Negra Modelo, Pacifico, Royal Dutch, Sapporo en Yuengling.

You might be interested:  Waarom Is Gezond Eten Duur?

Wat betekent Kordaat optreden?

kordaat – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: kor-daat 1. vast van plan om zijn doel te bereiken ♢ kordaat stapte ze op de nieuwe jongen af Bijvoeglijk naamwoord: kor-daat is kordater dan

Welke biermerken zijn van Grolsch?

Overzicht assortiment

 • Grolsch Premium Pilsner (5% alc.
 • Grolsch Puur Weizen (5,5% alc.
 • Grolsch Frisse Lentebok (7% alc.
 • Grolsch Rijke Herfstbok (6,5% alc.
 • Grolsch Gerijpte Herfstbok (6,6% alc.vol.) (
 • Grolsch Kristalheldere Zomerbok (6,4% alc.vol.) (
 • Grolsch Kruidige Winterbok (7,5% alc.vol.) (
 • Wat zit er in Kordaat bier?

  Kordaat bevat 4,8% alcohol en de ideale schenktemperatuur ligt tussen de 6 en 8 graden Celsius. Kordaat Radler 0.0% Citroen is een verfrissende mix van Kordaat 0.0 pils en citroensap.

  Hoe smaakt Kordaat bier?

  6,0 Smaak Fris, zoetje en een klein bittere nasmaak. Spijssuggestie Chinees, pasta, vis, pizza, fastfood, etc.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *