Categories Dagelijkse producten

Wie Komt Er Uit Een Ei? (Solved)

Niet alleen kippen leggen eieren! Er zijn veel meer dieren die aan het begin van hun leven uit een ei kruipen. Vissen, bijvoorbeeld, en vogels.

Wie komt er uit een ei Monika Lange?

Monika Lange, Ute Thönissen Wie komt er uit een ei? Informatie over allerlei soorten dieren die eieren leggen. Met vragen op uitvouwbare pagina’s en vele gekleurde tekeningen.

Wie komt er uit het ei?

Daarop wordt de vraag die op de flap of in de tekst staat, verklaard. Na… Wie komt er uit een ei?

Welk dier komt niet uit een ei?

Het mannetje kan het broeden overnemen. Beide ouders verzorgen de jongen wanneer ze uit het ei zijn gekomen. Er zijn geen vogels die geen eieren leggen. Wanneer een dier dat op een vogel lijkt en geen ei legt dan gaat het om een zoogdier.

Welk dier komt er uit een ei?

Niet alleen vogels leggen eieren. Ook vissen, reptielen en amfibieën kruipen uit een ei. Hoewel deze diersoorten allemaal eieren leggen, gebeurt het toch allemaal net even anders. Sommige diersoorten leggen hun eieren in het water, terwijl andere een nest bouwen op het land.

Welke dieren komen er uit een ei?

Dieren die eieren leggen zijn vissen, amfibieën, insecten, reptielen, vogels en monotreme zoogdieren. Zo vormt bijvoorbeeld kikkerdril de eieren van kikkers. Eieren van vogels worden beschermd door een harde, kalkachtige schaal. Reptieleneieren hebben een zachtere, maar ook stevige schaal.

You might be interested:  Verse Worst Koken Hoe Lang? (Solution found)

Welk zoogdier komt uit een ei?

Jonkies uit eieren Er zijn twee diersoorten die we tot de zoogdieren rekenen, die wel eieren leggen. Het zijn: 1. het vogelbekdier en 2. de mierenegel. Deze dieren komen alleen voor in Australië en op Nieuw-Guinea, een eiland ten noorden van Australië.

Welk dier legt ronde eieren?

Het piepkleine ei van een kolibrie is ellipsvormig, dat van een uil is een rond balletje. Eieren van vogels die langs de kust op rotsen broeden zijn kegelvormig. Alle denkbare tussenvormen zijn wel ergens in de wereld te vinden.

Welk dier legt de meeste eieren per jaar?

Het ei weegt gemiddeld anderhalve kilo. Dat is 24 keer zo zwaar als een kippenei. Een struisvogel legt 70 tot 120 eieren per jaar en doet er per ei 2 dagen over. Het zwaarste struisvogelei ooit, woog 10 kilo en dat was van de – inmiddels uitgestorven – Madagascar struisvogel.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *