Categories Dagelijkse producten

Welke Gin Voor Gin Tonic?

Top 10 Lekkerste Gin voor Gin Tonic

 1. Drumshanbo Gunpowder. Voor deze gin wordt een extract gebruikt van de orientaalse plant gunpowder.
 2. Isle of Harris gin. Deze unieke gin wordt gedestilleerd aan de kust in Schotland.
 3. Monkey 47. De Monkey 47 is een van de duurdere premium gins in dit lijstje.
 4. Roku.
 5. Bobby’s Dry Gin.

Zoet & Bloemig

GIN TONIC GARNERING
Sipsmith Bloemige Tonic (Lavendel of Oranjebloesem) Steranijs / Jeneverbes
Gordon’s Elderflower Fruitige tonic (Sinaasappel of Citroen) Vlierbloesem / Citroen

Welke gin past bij welke tonic?

Vul een groot glas met ijsblokjes en voeg 35 ml Gin Mare gin en 100 ml Fever-Tree Tonic toe. Garneer met een takje verse rozemarijn en tijm.

Welke gin met Fever-Tree tonic?

Kruidige gin waaronder G’vine Nouaison of Orion dry gin pakken goed samen met tonics die deze kruidige kenmerken accentueren zoals Fever Tree Mediterranean tonic. Zoete gin zoals Hayman’s sloe en Beefeater London pink krijgen een boost van fruitige en florale tonics.

Welke gin moet ik kopen?

 • Gordon’s Pink Gin. De naam, het uiterlijk van de fles en de kleur van deze drank maken het alleen al tot de beste gin van dit moment.
 • Bombay Sapphire. Dit merk kom je onder de gins heel vaak tegen en dat is niet zomaar.
 • Gordon’s Dry Gin.
 • Gin Mare Mediterranean.
 • Hendrick’s.
 • You might be interested:  Wat Eten Tasmaanse Duivels?

  Hoeveel gin moet er in een gin tonic?

  De juiste verhouding is 1 deel gin (50ml), en 2 delen tonic (100-120ml). Zolang je de juiste verhoudingen aanhoudt, kun je experimenteren met verschillende garneringen en smaakcombinaties, totdat je jouw favoriet hebt ontdekt! Lees ook alles over de perfecte garnering voor jouw gin-tonic.

  Welke gin bij Raspberry tonic?

  De nieuwste telg in de steeds groter wordende Fever-Tree familie laat zich goed mixen met een London Dry Gin (garneren met frambozen!), maar is ook de ideale match een met (roze) gearomatiseerde gin, vodka of, voor alle alcoholvrije momenten, om gewoon zo te drinken.

  Welke tonic bij Nolet gin?

  Nolet dry gin | Fever-Tree tonic | 2 gin glazen.

  Welke gin voor Martini?

  Vul een mixing-glas met ijs. Schenk er 45 ml Tanqueray London Dry Gin, 22,5 ml Osborne Sherry Fino en 22,5 ml Martini Ambrato Riserva Vermouth in. Roer zo’n 20 seconden. Schenk de mix door een zeef in een gekoeld martiniglas.

  Welke Fever Tree tonic bij Tanqueray?

  Tanqueray No. TEN gin met Fever-Tree Mediterranean tonic en een schijfje verse pompelmoes en een gekneusde jeneverbes als garnering.

  Welke Fever Tree bij Bombay?

  Met dit in ogenschouw genomen, raden we Fever Tree Clementine Tonic aan om je drankje een kruidige en zoete toets mee te geven. Absoluut een aanrader! Wanneer je liever het florale aspect van Bombay benadrukt, kies dan voor een Elderflower tonic.

  Welke gin puur drinken?

  LONDON DRY GIN

  Naast dat deze Gin’s door hun rijke smaak puur te drinken zijn, kunnen deze natuurlijk ook perfect gemixt worden in een frisse Gin Tonic.

  You might be interested:  Wat Eten We In April?

  Wat is een lekkere gin?

  Dit zijn de 6 beste gins volgens drank-expert Mister Cocktail

 • Gin blijft een trend. Van Beeck Calkoen: ‘Gin is een geweldig product.
 • Bombay Sapphire.
 • Sipsmith.
 • Gin mare.
 • Monkey 47.
 • Catz Gin.
 • Boomsma gin.
 • Mister Cocktail’s favoriete plekken voor gin.
 • Welke gin voor vrouwen?

  De perfecte gin voor vrouwen gezien deze gin rose is! De Pink gin bevat fruitige, bloemige aroma’s en heeft daardoor een zoetige smaak. Voorbeelden van deze gin zijn Buss No. 509 Gin, Gordon’s Pink Gin, Bosford Pink Gin en Beefeater Pink Gin.

  Hoeveel gin op 200 ml tonic?

  Voor het bereiden van een glas gin-tonic wordt over het algemeen de vuistregel 1 deel gin in combinatie met 4 delen tonic gehanteerd. Dit vertaald zich in praktijk vaak naar 50ml gin en 200ml tonic.

  Hoe drink je gin puur?

  Een sterke drank puur drinken betekent dat je er niets extra mee doet. Dus niet afkoelen, geen ijs en niet mixen. Om op deze manier van gin te genieten moet je een standaardshot (45 ml) gin in een traditioneel cocktailglas gieten. Drink de gin langzaam en in kleine slokjes zodat je van de smaken kan genieten.

  Hoe groot moet gin-tonic glas zijn?

  Het longdrink glas is even geschikt als het ballon glas. Maar houd er wel rekening mee dat het glas groot genoeg is zodat er voldoende ijs in het glas kan. Doordat het glas aan de onderkant dikker is, zal de warmte van je handen de cocktail minder snel doen opwarmen.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *