Categories Dagelijkse producten

Wat Wel En Niet Eten Na Tanden Bleken?

Dranken zoals rode wijn, koffie, thee of frisdranken kun je beter niet drinken. En wat mag je niet eten na tanden bleken? Producten zoals kerrie, ketjap, bieten, bessen, snoep, tomatenketchup of citrusvruchten kun je ook beter even laten staan. Wat niet eten na tanden bleken? Hoe lang niet eten na tanden bleken hangt dus af van wat je wilt eten.

Wat mag je wel en niet eten na het tanden bleken?

De eerste 24 uur na uw behandeling dient u alle producten met veel kleurstoffen te vermijden. Denkt u onder andere aan producten als koffie, thee, drop, chocola, kerrie, curry, ketchup, spinazie, rode bieten, rode kool, gekleurde tandpasta, gekleurd mondwater.

Welk eten bevat geen kleurstoffen?

Eetwaren zoals bloemkool, asperges, geitenkaas, venkel, wit brood, witlof, pasta (geen volkoren, yoghurt, melk en appel bevatten geen kleurstoffen.

Hoe lang geen kleurstoffen na tanden bleken?

Om het gewenste resultaat niet in de weg te staan, is het belangrijk dat je 48 uur na de behandeling alleen maar wit eten en drinken nuttigt. Let hierbij erop dat je absoluut geen producten nuttigt die kleurstoffen bevatten. Deze producten kunnen het effect van de behandeling namelijk behoorlijk verstoren.

You might be interested:  Wanneer Tauge Niet Meer Eten?

Hoe lang geen koffie drinken na tanden bleken?

Drink gedurende 24 uur na het bleken geen koffie, thee of wijn. Ook roken kun je beter even vermijden. Het advies is om 4 uur lang na het bleken alleen water te drinken.

Waar zitten veel kleurstoffen in?

Zo is het goed om niet de dag na het tanden bleken veel producten te eten met veel kleurstoffen.

Dit kun je het beste niet kan nuttigen vlak na het tanden bleachen:

 • Rode wijn.
 • Koffie.
 • Thee.
 • Kerrie.
 • Ketjap.
 • Bessen.
 • Bieten.
 • Augurken.
 • Welke groente na tanden bleken?

  Wij adviseren om de eerste 4 uur na tanden bleken niets te nuttigen en alleen water te drinken. Daarom kun je het beste ook `s avonds na het tanden poetsen, voor het slapen gaan, je tanden bleken.

 • Ei(wit)
 • Witte pasta.
 • Kaas.
 • Witte vis.
 • Asperges.
 • Bloemkool.
 • Friet met mayo.
 • Witte bonen.
 • Wat mag je eten als je tanden bleekt?

  We adviseren u om na de behandeling de eerste 2 á 3 uur niets te eten of te drinken behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en ketchup. Dit geldt voor de rest van de dag.

  Kun je eten na het tandenpoetsen?

  Voor of na het eten tandenpoetsen? Je las al dat je niet meer mag eten of drinken na je laatste poetsbeurt. Het antwoord is dus ná het eten.

  Is koffie slecht voor je tanden?

  Koffie en rode wijn hebben een hoog zuurgehalte dat het tandglazuur kan aantasten. Door water te drinken, spoel je je tanden schoon. Poets niet meteen na het drinken.

  You might be interested:  Wat Zit Er In Rode Bessen?

  Hoe lang Bleekbitje inhouden?

  Thuis vult u het bleekbitje met de gel en plaatst u het bitje in uw mond. U dient de bleeklepels in ieder geval 2 uur in uw mond te houden en u kunt ze ook tijdens het slapen dragen.

  Wat gebeurt er als je rookt na tanden bleken?

  In sigaretten zit teer en nicotine. Dit hecht zich aan het tandglazuur. Daardoor krijg je sneller gele tanden, ook na een bleeksessie. Het is dus beter om 4 uur lang even niet te roken na het tanden bleken.

  Hoeveel nachten tanden bleken?

  Draagtijd: 10% ‘s nachts of 16% gedurende 4 à 6 uur. Poets de tanden aan het einde van de behandeling. Gebruik een zachte tandenborstel en water om de lepel schoon te maken. Bovenkaak na een behandeling van 5 nachten, in totaal ongeveer 40 uur.

  Hoe snel resultaat tanden bleken?

  Na uw afspraak bij de tandarts krijgt u genoeg bleekgel mee om uw tanden thuis te bleken. Na ongeveer 1 tot 2 weken krijgt u zichtbaar resultaat en zijn uw tanden witter geworden. In de bleekgel zit 6% waterstofperoxide, een middel dat niet schadelijk is voor uw gebit.

  Wat zijn de nadelen van tanden bleken?

  Hoewel tanden bleken de oplossing is om van gele tanden af te komen zijn er een aantal nadelen en risico’s. Tanden kunnen namelijk gevoeliger raken na de behandeling. Ook kan het zijn dat glazuur meer doorlaatbaar wordt waardoor het kan zijn dat in de toekomst tanden juist sneller verkleuren dan voor de behandeling.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *