Categories Dagelijkse producten

Wat Kost Kordaat Bier Lidl?

Dat valt uiteindelijk wel mee, want het is Lidl zelf dat toegeeft dat Kordaat uit de ketels van Bavaria komt. Een kratje bij de Lidl kost ongeveer 6,50 euro. Ter vergelijking: een krat Bavaria met 24 flesjes kost bij Jumbo 12,18 euro. Overigens is het ene bier het andere niet.

Wat kost kratje Kordaat bier?

De gemiddelde prijs van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Kordaat Pilsener is €6,79 (€0,94 per liter). De gemiddelde prijs van Kordaat Pilsener in de winkel is €1,16 per liter. In een krat 24×0,30 zit in totaal 7,20 liter. Op een krat 24×0,30 Kordaat Pilsener zit €3,90 statiegeld.

Waarom is Kordaat zo goedkoop?

Waarom Kordaat zo goedkoop is

Waarom is Kordaat zo goedkoop? Dit komt omdat het om een biermerk van Lidl gaat. Deze supermarkt staat bekend om zijn lage prijzen. Lidl voert dan ook altijd een prijzenoorlog met andere supermarkten.

Wat kost een flesje Kordaat?

De prijs van Kordaat Pilsener verschilt per verpakking en per winkel. De gemiddelde literprijs van Kordaat Pilsener in de winkel is €1,16.

Is Kordaat goed bier?

Het is een makkelijk doordrinkbaar alcoholvrij bier. Kordaat Premium Pilsener heeft een toegankelijke, frisse smaak met een aangename bittere afdronk. Kordaat bevat 4,8% alcohol en de ideale schenktemperatuur ligt tussen de 6 en 8 graden Celsius.

You might be interested:  Wat Kan Je Het Best Eten Om Af Te Vallen?

Kan je Kordaat inleveren bij AH?

Ja, de meeste lege flessen en bierkratten kan je bij jouw AH-winkel of bij de bezorger van je online boodschappen inleveren. Bij de flesinname in de winkel krijg je een bon die je bij de kassa weer kan laten scannen om je geld terug te krijgen.

Wat betekent Kordaat optreden?

kordaat – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: kor-daat 1. vast van plan om zijn doel te bereiken ♢ kordaat stapte ze op de nieuwe jongen af Bijvoeglijk naamwoord: kor-daat is kordater dan

Is Kordaat te drinken?

Drink Kordaat het liefst bij een temperatuur van 6-8 graden Celsius, dan smaakt ‘ie het best. Kordaat bevat 4.8% alcohol.

Welke brouwerij maakt Kordaat bier?

Kordaat bier gebrouwen door Bavaria

Na een kort onderzoek van RTL Z heeft Lidl toegegeven dat het nieuwe Lidl bier bij Bavaria in Lieshout wordt gebrouwen.

Is Kordaat lekker?

Daar krijgen we geen dorst van… Op de vierde plek in dit overzicht staat Kordaat. Dit is het pils dat met veel bombarie en slimme marketing recent in de markt is gezet. Het moet het ook van de marketing en de prijs hebben; de smaak is geen verkoopargument. Het bier is vlak en zoet en mist frisheid.

Is Kordaat bier van Bavaria?

Kordaat is een private label pils dat sinds 2018 speciaal gebrouwen wordt voor Lidl. In tegenstelling tot de meeste pilseners zit er in dit pils ook glucosestroop. Er staat geen brouwer op het etiket, maar inmiddels is bekend dat het bier door Brouwerij Bavaria wordt gebrouwen.

You might be interested:  Waarom Is Een Pinda Geen Noot?

Hoe smaakt Kordaat bier?

6,0 Smaak Fris, zoetje en een klein bittere nasmaak. Spijssuggestie Chinees, pasta, vis, pizza, fastfood, etc.

Is Kordaat van Grolsch?

De rechtszaak draait om een klacht van Grolsch, de brouwers uit Groenlo vinden dat Kordaat te veel op hun eigen Kornuit lijkt. En dus stapte het bedrijf, dat onderdeel is van het Japanse drankenconcern Asahi Group, naar de rechter.

Hoeveel suiker zit er in Kordaat?

Voedingswaarden per 100 g

Voedingswaarden Als verkocht voor 100 g / 100 ml Compared to: Koolzuurhoudende dranken
Koolhydraten 6,3 g +67% 3,78 g
Suikers 5,5 g +50% 3,66 g
Vezels 0 g -100% 0,004 g
Eiwitten 0,3 g +586% 0,044 g

Van wie is Kordaat bier?

Achtergrond informatie. Kordaat bier is een huurbrouwerij die in opdracht van Lidl bieren produceert. Kordaat pilsener wordt gebrouwen bij de Bavaria Brouwerij in Lieshout.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *