Categories Dagelijkse producten

Wat Kost Een Prive Kok?

Een prijs van een privé kok aan huis hoeft niet hoog te zijn. Zo kan je al vanaf een €50,00 per persoon een chef aan huis huren voor een 3 gangen diner voor een groep van 10 vrienden. Verder is de prijs afhankelijk van de chef: bekend van TV of uit de gids van de bandenfabrikant gaat een menuprijs eerder richting de €250 p.p
Een 3-gangendiner voor 4 personen varieert van € 50,50 t/m € 78,50. Een 5-gangendiner voor 6 personen varieert van € 47,50 t/m € 80,00. Een 6-gangendiner voor 8 personen varieert van € 57,75 t/m € 89,75.
Voor de dienst van een privé kok vragen we een forfaitair bedrag van 170€ (inkopen en voorbereiding). Hierdoor komt het bestellen van een kok vaak goedkoper uit dan op restaurant gaan! Voordelen?

Wat kost een Privekok?

Robin Kookt werkt met een minimaal offertetarief van €600, hierdoor kan de menuprijs per persoon hoger uitvallen dan hierboven aangegeven. Zo kost een 5-gangendiner voor 4 personen bijv. minimaal €150 per persoon.

Wat kost een kok aan huis per uur?

Maar wat kost of vraagt de zelfstandig werkende kok per uur? Zelfstandig Werkend Kok € 31, – per uur. Sous-chef € 35, – per uur. Keuken manager € 45, – per uur.

You might be interested:  Koolhydraatarm Dieet Wat Mag Je Niet Eten?

Wat kost een diner aan huis?

Tarieven

Eenmalige startkosten voor transport en huur artikelen Per gelegenheid
Startkosten, Standaard € 120,-
Diner aan tafel Per persoon
Drie gangen diner € 40,-
Vier gangen diner € 50,-

Wat kost een thuiskok met kerst?

vanaf € 49,95 p.p. Het tarief voor een thuiskok is vergelijkbaar met een bezoek aan ons restaurant Het Prentenkabinet! Catering Jambon van het Prentenkabinet hanteert duidelijke all-in tarieven, waarbij zowel het uurtarief voor de kok als het diner is meegenomen. Wij serveren de gerechten en de wijn ook uit!

Wat kost een 3 gangen diner?

De gemiddelde prijs van een driegangenmenu in Nederlandse restaurants ligt op 27,45 euro. Nederland is hiermee het duurste land van West-Europa. België volgt op de tweede plek met een prijs die 2,50 euro lager ligt dan in Nederland: 24,95.

Wat kost een etentje per persoon?

De meeste consumenten besteden zo’n 30 euro per persoon in een restaurant. Van invloed op de prijs zijn het soort keuken, de kwaliteit van het eten, de locatie van het etablissement, de service, de concurrentie en natuurlijk de hoeveelheid bestelde gerechten en drankjes.

Wat kost catering voor 40 personen?

Prijs per opdracht

minimaal maximaal
Catering € 200 € 800
Hapjes en bittergarnituur € 100 € 180
Buffetten € 150 € 400
Trouwen € 250 € 1000

Wat kost een lopend buffet?

Een lopend buffet kost gemiddeld €20 per persoon. Er zijn natuurlijk heel veel factoren die van invloed zijn op de prijs. Een walkin diner kost gemiddeld €25 per persoon. Kies je voor veel of luxere gerechten, dan zal de prijs toenemen.

You might be interested:  Wat Eten Mozambiquesijzen?

Wat kost een kerstdiner?

Voor een kerstdiner van vijf gangen in een restaurant zijn Nederlanders dit jaar gemiddeld 61 euro kwijt. Dat blijkt uit het Kerstonderzoek 2018 van horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners. Hoe duur de kerstdis precies wordt, hangt af van waar je eet.

Wat kost een walking dinner per persoon?

Waar het menu uit bestaat is afhankelijk van het seizoen en je persoonlijke wensen. Het walking dinner serveren wij vanaf €35,- per gast. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en start zo deze unieke culinaire reis die we samen gaan maken!

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *