Categories Dagelijkse producten

Wat Is Yogi Thee?

Yogi Thee De geschiedenis van Yogi Tea begon meer dan 40 jaar geleden met een heerlijk aromatische, gekruide thee. Deze thee – nu bekend als Yogi Tea Classic – vormde de basis voor de unieke variëteit aan heerlijke Ayurvedische kruiden- en specerijentheemengsels die werken op de geest en de ziel.

Hoe gezond is Yogi thee?

Deze intense, pittige, zoete kruidentheemelange helpt ons fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen. Deze YOGI TEA® melange combineert de veelgeprezen echinacea, die al eeuwen door gezondheid beoefenaars wordt gebruikt om het immuunsysteem te versterken, met kaneel ter bevordering van de luchtwegen.

Waarom YOGI TEA?

Het is een pittige thee waar je het vanzelf warm van krijgt. De gember werkt ook goed tegen verkoudheid en met het versterken van je immuunsysteem. De basis ingrediënten zijn hibiscus, zoethout, gember, pepermunt, kruizemunt & kurkuma. Deze thee is overigens ook erg lekker om koud te drinken!

Wat zit er in Yogi?

Meer informatie

Biologisch Biologisch
Ingredienten kaneel*, gember*, kardamom*, kruidnagel*, zwarte peper*. *biologisch
Losse thee Losse thee
Theesoort Kruidenthee
Zetadvies 100°C, 5 minuten, 2 gram per kop

Hoe maak je Yogi thee?

Voor een liter yogi tea heb je nodig:

Breng het water aan de kook en doe de kruiden erbij. Laat dit gedurende een kwartiertje zachtjes pruttelen. Hierna het mengsel door een zeef laten lopen. Om warm te houden doe ik de thee in een thermoskan.

You might be interested:  Wat Is Soja Olie?

Hoe leef je als een yogi?

Acht uur mediteren per dag. Geen seks, leven volgens yogische normen en waarden, zuiver eten en elke dag yoga doen. Dat is wat de oude geschriften ons vertellen over hoe je als yogi je dag indeelt om uiteindelijk tot het Allerhoogste te komen. Regels, regels, regels.

Is YOGI TEA caffeine vrij?

Ook de YOGI TEA®-soorten met guarana, mate en/of gedroogde kombucha bevatten cafeïne, al is het in het laatste geval maar sporadisch. Alle andere soorten kunnen als cafeïnevrij beschouwd worden.

Wat is Sattvisch eten?

‘ Daarnaast is het belangrijk voor vers en zuiver (sattvisch) voedsel te kiezen. Dit zijn voedingsmiddelen die je systeem tot rust brengen. Denk aan verse groenten, bonen, vers fruit, honing, ghee en bruine rijst.

Is chai thee goed voor je?

Zoals de meeste specerijen in chai staat kaneel bekend voor het ondersteunen van de spijsvertering. Het verwarmt en stimuleert de nieren, zuivert je bloed, balanceert je bloeddruk en versterkt je hart. Ook kaneel kun je goed gebruiken bij verkoudheid en hoest omdat het de longblaasjes kan openen.

Wat zit er in chai tea?

Vaak is de basis van de chai latte zwarte thee, melk en water. Kardemom, kaneel, gember, steranijs, zwarte peper, kruidnagel, nootmuskaat en venkel worden toegevoegd om de chai die typische kruidige smaak te geven.

Hoeveel suiker in chai latte?

Het ligt er natuurlijk aan waar je een chai latte bestelt, maar bij Starbucks zitten er maar liefst 20 theelepels suiker in een glas. Veel horecazaken maken gebruik van het bekende merk David Rio. In een glas van deze chai zit gemiddeld 18 gram suiker. Dat is bijna hetzelfde als een glas cola.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *