Categories Dagelijkse producten

Wanneer Mag Je Alcohol Na Verstandskies Trekken?

Neem dan contact op met je huis- of tandarts. Voorkom zware lichamelijke inspanning de eerste twee à drie dagen na de het trekken. Rook niet en drink geen alcohol de eerste 48 uur na het trekken.
Het is belangrijk voor de genezing van de wond dat u minimaal drie dagen na de ingreep niet rookt en geen alcohol drinkt. U kunt uw tanden en kiezen weer normaal poetsen, maar doe voorzichtig op de plaats waar uw tand of kies is getrokken.

Waarom geen alcohol na trekken verstandskies?

Wij adviseren om zeker een week na de behandeling niet te roken of alcohol te drinken, want dat komt de genezing van de wond ten goede.

Kan je alcohol drinken na verstandskies trekken?

Probeer de eerste paar dagen na de ingreep het roken of alcohol drinken te vermijden:roken vertraagt het genezingsproces en alcohol geeft kans op een nabloeding. Mogelijk zullen losgelaten stukjes bot vanzelf uit de wond komen.

You might be interested:  Hoe Maak Je Thee Van Rozemarijn?

Wat niet doen na kies trekken?

Pas de dag na het trekken van uw kies, mag u uw mond wat krachtiger spoelen. Ook kunt u beter niet roken en geen alcohol drinken, want tabak en alcohol vertragen de genezing van de wond. Wacht twee uur met eten en drinken en poets uw tanden pas als de verdoving helemaal uitgewerkt is.

Hoe lang niet werken na verstandskies trekken?

Nazorg. Na het verwijderen van een verstandskies moet u rekenen op gemiddeld 5 tot 7 dagen last en pijn in de mond. U kunt volgens voorschrift pijnstillers blijven gebruiken.

Hoe lang geen alcohol na kaakoperatie?

De eerste 6 uur na de ingreep moet u geen zeer warme, zeer koude of alcoholhoudende dranken gebruiken. De eerste dagen na de ingreep kunt u beter geen hard voedsel gebruiken om de wond te ontzien. We adviseren de eerste dagen na de ingreep niet te roken.

Waarom geen alcohol na verdoving?

We adviseren u om gedurende 24 uur na de behandeling geen alcohol te drinken omdat dit bloedverdunnend kan werken. U mag gewoon douchen.

Waarom geen alcohol na operatie?

Het is bekend dat het gebruik van alcohol invloed kan hebben op het krijgen van: infecties; complicaties van de longen; complicaties van het hart; bloedingen tijdens de operatie en tijdens het herstel; slechtere wondgenezing; acute verwardheid (delirium).

Wat wel drinken na kiezen trekken?

Een uur na de behandeling mag u alles eten of drinken, mits het niet te warm is. Als het bloed goed kan stollen, geneest de wond het beste.

Wat te doen bij napijn kies trekken?

Na de behandeling is het normaal dat u pijn kunt krijgen. U kunt de pijn bestrijden met bij voorkeur paracetamol. De plaatselijke verdoving is na 2 tot 4 uur uitgewerkt. U kunt het beste met de pijnstillers beginnen ongeveer 1 uur na de ingreep.

You might be interested:  Feta Welk Dier?

Hoe ziet het eruit na een getrokken kies?

Een dikke wang, een blauw-gele verkleuring en een verminderde mondopening zijn normaal. De zwelling moet na ongeveer een week afnemen. Als dat niet het geval is, moet u contact met ons opnemen. Als u het prettig vindt, mag u koelen met een coldpack of met wat ijsblokjes in een washandje.

Hoe lang duurt genezing na trekken kies?

Hoe snel geneest de wond na het trekken van een tand of kies? Het duurt een dag of tien voordat de wond helemaal dicht is. Als het bloed in de wond goed kan stollen, geneest de wond het beste.

Kan je werken na het laten trekken van je verstandskiezen?

Het is verstandig om op de dag van de behandeling alcohol en aspirine te vermijden. Begint de verdoving uit te werken? Gebruik dan paracetamol of ibuprofen als pijnstiller. Je kan na de behandeling overigens gewoon weer aan het werk!

Hoelang thuis blijven na verstandskies trekken?

Mijn verstandskies is getrokken, en nu? Na het trekken van je verstandskies kan je er nog zo’n drie dagen behoorlijk ziek van zijn. Dit verschilt echter per persoon. De een zal de dag erna niks meer voelen en de ander moet echt thuisblijven en kan dus ook niet gaan werken of naar school.

Hoe lang thuis na wijsheidstanden trekken?

De ingreep zelf duurt ongeveer een half uur. Het is normaal dat u na de operatie minstens een drietal dagen last zult hebben en niet naar school of werk kunt, zeker wanneer meerdere verstandskiezen in één keer verwijderd worden.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *