Categories Dagelijkse producten

Schutters Bier Waar Te Koop?

Schuttersbier Schuttersbier is een Nederlandse pils uit de lagere prijsklasse. Het wordt in België gebrouwen door Brouwerij Martens. Dit bier is een merk van Superunie en onder andere verkrijgbaar in de supermarktketens Coop, Hoogvliet, Dirk, Poiesz, Jan Linders, Vomar, Deen, Nettorama, Plus en Dekamarkt.
Schutters wordt verkocht bij supermarkten die vallen onder Superunie, waaronder Dirk, Hoogvliet en MCD.

Is schutters bier lekker?

Schutters bier

Van de 6 bieren waaronder Holger, Schultenbrau en Schutters, stond het laatstgenoemde bier echt stijf onderaan. Misschien toch een paar flesjes van dit bier in huis halen voor bezoek waar je niet op zit te wachten, ze zullen zo weg zijn!

Waar komt Schuttersbier vandaan?

Schutters wordt gebrouwen in brouwerij Martens in België. Het is een pils uit de lagere prijs klasse en heeft een alcoholpercentage van 5 procent.

Wat kost Schuttersbier?

Prijs van Schutters Premium Pilsener sixpack blik 6×0,33

De gemiddelde prijs van een set van 6 blikjes 0,33 liter van Schutters Premium Pilsener is €2,66 (€1,34 per liter). De gemiddelde prijs van Schutters Premium Pilsener in de winkel is €1,07 per liter. In een sixpack blik 6×0,33 zit in totaal 1,98 liter.

You might be interested:  Wat Weeg Een Bakje Witte Rijst Van De Cinees? (Solved)

Wat kost een krat Pitt bier?

Pitt bier is een zeer goedkoop bier. Een krat kost rond de €5, terwijl een A-merk bier rond de €15,- kost. Een los flesje kost bij de Jumbo €0,24 en een halve liter blik kost €0,50.

Wat is de goedkoopste bier?

Damburger is het goedkoopste bier in Nederland (zie het lijstje met bier prijzen). Damburger pils zit in sobere zwarte kratten. Het lijkt én is dus erg goedkoop bier. Damburger is/was alleen bij de supermarktketen C1000 te koop.

Wat is de goedkoopste pils?

Prijs-pilsverhouding. – Argus (Lidl) en Schutters (Dirk van de Broek) zijn de goedkoopste: €6,39 voor een krat van 24 flesjes, omgerekend €0,90 per liter. – Schutters, in 50 cl-blik: €0,94 per liter. – Best Bier (50 cl-blik): €0,97/liter.

Welke biermerken zijn van Bavaria?

Bieren

 • Bavaria.
 • La Trappe.
 • CORNET.
 • Swinckels’
 • 8.6.
 • Rodenbach.
 • De Molen.
 • Palm.
 • Welk bier valt onder Bavaria?

  Bavaria (bier)

  Bavaria
  Gisting ondergisting
  Lagering lagertanks
  Brouwer Swinkels Family Brewers
  Type Pilsener, Oud Bruin, Radler

  Wat valt er onder Bavaria?

  Het concern verkoopt bier onder meerdere merknamen, waaronder Bavaria, Swinckels’, La Trappe, Palm, Hollandia, Rodenbach en Steenbrugge. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lieshout en er zijn nevenvestigingen in meer dan tien landen.

  Welk bier bij de Lidl?

  Lidl verkoopt altijd Bitburg. Weer een echt Duits pils: hij smaakt nergens naar. En toch is hij lekkerder dan de eigen merk bieren. Eigenlijk best knap.

  Waar koop ik Holger bier?

  Holger kopen

  Holger bier is een private label van Superunie en het wordt alleen maar verkocht door enkele supermarkten die bij deze inkoopvereniging zijn aangesloten.

  You might be interested:  Waarom Zijn De Cola Blikjes Veranderd?

  Wat kost een blik Schultenbrau?

  Prijs van Schultenbrau Pilsener sixpack blik 6×0,33

  De gemiddelde prijs van Schultenbrau Pilsener in de winkel is €1,22 per liter.

  Welke supermarkt verkoopt Pitt bier?

  Na de overname van Laurus door Jumbo was het verkrijgbaar bij de Jumbo en C1000 supermarkten, tegenwoordig alleen bij de Jumbo. Het bier behoort net als Holger tot de goedkoopste pilseners van Nederland.

  Is Pitt bier lekker?

  ‘Pitt Bier heeft bij de eerste twee à drie flesjes een rauw, staalachtig smaakje. Maar als je volhoudt gaan ze na verloop van tijd steeds beter smaken! Pitt bier is veelal bekend onder studenten. Het is namelijk zeer laaggeprijsd.

  Waarom is Holger bier zo goedkoop?

  Zo te zien heeft Holger een aandeel maïs in de moutstort. Dat is goedkoper dan gerstemout.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *