Categories Dagelijkse producten

Hoe Sla Je Een Backhand? (Solved)

Voor de enkelhandige backhand: als je je racket als een bijl vastpakt en vervolgens je pols een beetje tegen de klok indraait (voor rechtshandigen), heb je een backhandgrip. De kant van het blad waarmee je de bal raakt, wijst dan iets naar beneden. In de zwaai komt dit vanzelf goed.

Wat is een backhand bij tennis?

Een backhand is een term uit de tennissport. Het is een slag waarbij de rug van de speelhand naar voren wordt gehouden. De backhand kan enkelhandig en dubbelhandig geslagen worden.

Hoe moet je het racket vasthouden?

Er moet een vinger tussen je handpalm en je racket -grip passen. Tussen het middelste kootje van je wijsvinger en je middelvinger is ook ruimte van ongeveer een vinger.

Hoe sla ik een goede forehand?

De forehand is een van de meest aanvallende slagen van het tennis.

  1. Pak je racket in de goede grip.
  2. Beweeg in de richting van de bal.
  3. De achterzwaai.
  4. Sla de bal.
  5. Zwaai door.

Hoe tennisbal slaan?

Je houdt het racket op schouderhoogte vast en maakt een neerwaartse beweging tijdens het raken van de bal. Doel is om de bal laag over het net te slaan.

Hoe moet je tennissen?

Hooghouden. Hooghouden: het klinkt misschien stom maar hooghouden is de basis van tennis omdat je op die manier het beste de techniek kunt leren beheersen. Probeer simpel en rustig de bal steeds op hetzelfde punt te raken, dit is in het midden van het racket. Lukt dit probeer het dan terwijl je de bal wat hoger slaat.

You might be interested:  Hoe Sla Je Iemand Snel Ko? (Perfect answer)

Wat betekent forehand?

Een forehand is een term uit de tennissport. Het is een slag waarbij de palm van de speelhand naar voren wordt gehouden. De basisbeweging wordt uitgevoerd door het racket naar achter te brengen, vervolgens het racket te laten zakken en in een opwaartse beweging over de andere schouder te zwaaien.

Wat heb je nodig als je begint met tennissen?

Ben jij van plan om te beginnen met tennissen? Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, je kunt altijd met deze sport beginnen. Naast een racket en bal heb je een tennisbaan nodig om op te spelen en de juiste kleding en schoenen om comfortabel te kunnen tennissen.

  • Tennisracket.
  • Tennisballen.
  • Tennisschoenen en -kleding.

Welke slagen heb je bij tennis?

Topspin – een bal met effect en snelheid naar voren (kan zowel backhand als forehand worden gespeeld). Slice – terugdraaiend effect aan de bal (ook zowel backhand als forehand te spelen). Lob – een hoge bal over het bereik van de tegenstander heen. Volley – een uit de lucht opgevangen bal zonder dat deze stuitert.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *