Categories Dagelijkse producten

Hoe Sla Ik Een Word Document Op Als Pdf? (Solved)

  1. Kies Bestand Exporteren PDF of XPS maken.
  2. Als de eigenschappen van uw Worddocument gegevens bevatten die u niet wilt opnemen in het PDF-bestand, kiest u in het venster Publiceren als PDF of XPS de optie Opties.
  3. Navigeer in Publiceren als PDF of XPS naar de locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Hoe sla je een Word-document op als PDF macbook?

Open het document op de Mac dat je als pdf -bestand wilt bewaren. Kies ‘Archief’ > ‘Druk af’. Klik op het venstermenu ‘ Pdf ‘ en kies ‘Bewaar als pdf ‘.

Hoe kan ik een PDF-bestand opslaan als jpg?

PDF’s converteren naar JPG met Acrobat:

  1. Open het PDF – bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.
You might be interested:  Welke Melodie Is Te Horen Bij Een Hardgekookt Ei Als U De Piepei Delfter Eierwekker Gebruikt? (Solved)

Hoe zet ik een Pages document om in PDF?

Open het document en kies ‘Archief’ > ‘Exporteer naar’ > [bestandsstructuur] (uit het Archief-menu boven in het scherm). Exportinstellingen opgeven: Pdf: Deze bestanden kunnen worden geopend en soms ook gewijzigd met programma’s als Voorvertoning en Adobe Acrobat.

Hoe sla je iets op in Voorvertoning?

Een kopie van een document maken, zodat je deze in Voorvertoning kunt bewerken: Kies ‘Archief’ > ‘Dupliceer’. Wanneer je het document wilt bewaren, kies je ‘Archief’ > ‘Bewaar’. Voer een naam in, selecteer een bestandsstructuur en geef aan waar je het document wilt bewaren.

Hoe sla je een Word bestand op als jpg?

Ga nu linksboven naar Bestand > Opslaan als > JPEG foto (of je kan ook kiezen voor andere foto extensies zoals Gif, Bmp of Png.

Hoe moet je een afbeelding opslaan als jpg?

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak bestandsnaam een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

Hoe kan ik een PDF bestand opslaan als png bestand?

Nadat u het PDF -bestand hebt geopend, gaat u naar het tabblad ‘Naar anderen’ en selecteert u ‘Converteren naar afbeelding’. Kies vervolgens ” PNG (. png )”. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop “Opslaan” en het proces zal binnen enkele seconden worden voltooid.

Hoe open ik een bestand in Pages?

Een document openen dat niet op je Mac staat (maar bijvoorbeeld op iCloud Drive): Kies in Pages ‘Archief’ > ‘ Open ‘ (uit het Archief-menu boven in het scherm). Klik in de navigatiekolom links in het dialoogvenster op de locatie van het bestand.

You might be interested:  Wat Is Yakitori Saus? (Solution)

Hoe sla je een document op in Pages?

Een document bewaren en een naam geven in Pages op de Mac

  1. Klik op een willekeurige plek in het documentvenster om het te activeren en kies ‘Archief’ > ‘Bewaar’ (uit het Archief-menu boven in het scherm).
  2. Voer in het veld ‘Bewaar als’ een naam in en voer een of meer tags in (optioneel).

Hoe zet ik pages om naar Word?

Kies in Pages voor ‘Archief>Exporteer> Word ‘. Heeft jouw ontvanger een oudere Word -versie? Geef dan bij ‘Geavanceerde opties’ aan dat de ‘structuur’ ‘doc’ moet zijn en klik op ‘Volgende’. Kies de naam en de plek waar je bestand moet staan en klik op ‘Exporteer’.

Hoe maak je een jpg bestand op macbook?

Open het bestand in de app Voorvertoning op de Mac en kies ‘Archief’ > ‘Exporteer’. Klik op het venstermenu ‘Structuur’ en kies een bestandstype.

Waar vind ik Voorvertoning op Mac?

Deel 3 Waar is Voorvertoning op Mac Simpel, selecteer de bestanden die je wilt bewerken in de Finder en doe dan Command-klik of rechtsklik en open ze in Voorvertoning. Zo eenvoudig is het!

Kan document niet opslaan getal valt buiten bereik?

De foutmelding ‘Er valt een nummer buiten bereik ‘ wordt weergegeven wanneer Acrobat een probleem ondervindt met de onderliggende structuur van het PDF-bestand. Kies Bestand > Exporteren naar > PostScript. Voer in het dialoogvenster Opslaan als PDF een andere naam in voor het bestand, en klik op Opslaan.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *