Categories Dagelijkse producten

Hoe Sla Ik Een Filmpje Op Van Youtube? (Solved)

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Kun je YouTube video’s downloaden?

Je kunt video’s downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video’s uit de YouTube -app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.

Hoe sla je een filmpje van internet op?

Direct opslaan van internetvideo’s op de computer is vaak niet mogelijk. Daarom zijn er speciale download-programma’s op de markt, zoals Video downloaders en Video capture software. Met software is het mogelijk om alle soorten bewegend beeld – zoals video, games en webcambeelden – op te slaan op te computer.

Hoe sla je een YouTube filmpje op op je iPhone?

Bijvoorbeeld om data te besparen of omdat je op een plek of in een situatie zit waarbij je geen toegang hebt tot internet. Een YouTube video downloaden op je iPhone of iPad is dan een uitkomst. Maar dat was altijd vrij lastig.

You might be interested:  Welke Kruiden Bij Komkommer? (Solution found)

Waar Download YouTube?

Al je downloads staan op het tabblad Downloads. Als je ze wilt bekijken, moet je bij YouTube Go ingelogd zijn met het Google-account dat je hebt gebruikt om de video’s te downloaden. Je gedownloade video’s vind je ook in de galerij of bestandsbeheerder van je apparaat.

Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?

Controleer welke versie je hebt van de YouTube -app Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de YouTube -app gebruikt. Als je een nieuwe telefoon hebt of als je je telefoon kort geleden hersteld hebt, gebruik je mogelijk een oude versie van de YouTube -app (versies lager dan 12.0 worden als verouderd beschouwd).

Hoe zet je een liedje van YouTube op een USB stick?

Zoek in de lijst het nummer dat u op USB – stick zou willen zetten, selecteer deze en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het geopende snelmenu op de optie Kopiëren. Start Verkenner, Klik in de navigatiekolom op het onderdeel USB – stick om de inhoud ervan in het weergavevenster van Verkenner te laten weergeven.

Hoe zet je muziek op je computer via YouTube?

Muziek downloaden van YouTube zonder software

  1. Ga naar YouTube en zoek de muziekvideo waarvan u de muziek graag zou willen downloaden. (
  2. Selecteer de gewenste muziekvideo in de zoekresultaten.
  3. Start het afspelen van het geselecteerde nummer om de kwaliteit ervan te controleren.
  4. Druk op de toetscombinatie Ctrl+C. (

Kun je een livestream opslaan?

Zo kun je online streaming video’s opnemen Als je geen software wilt downloaden of snel wilt beginnen met het opnemen van een stream, kun je de gratis online screen recorder van Screencapture gebruiken. Open je browser, bezoek de website en klik op de groene button om meteen je opname te starten.

You might be interested:  Hoe Lang Kun Je Geweekte Bonen Bewaren? (TOP 5 Tips)

Hoe kan je een video downloaden?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Hoe Download je een YouTube video van iemand anders?

Het lange antwoord is dat je een video mag downloaden met toestemming van de copyright houder. De video hoeft dus niet van jou te zijn om hem te downloaden, maar mag dus ook van iemand anders zijn. Zolang je maar toestemming hebt.

Hoe kan ik een filmpje op mijn iPhone zetten?

Video’s downloaden

  1. Zorg ervoor dat je iPhone of iPad verbinding heeft via wifi of je mobiele netwerk.
  2. Open de Google Play Films -app.
  3. Tik op Bibliotheek.
  4. Tik naast een film op Downloaden.

Waar staan de video’s op de iPhone?

Als je je iPhone hebt aangesloten en iTunes opstart dan zie je in het midden ong. ook allerlei tabbladen (Info, Muziek etc.) en dan moet je even op Films klikken. Vervolgens even je video aanvinken of de instellingen aanvinken zoals jij ze wil.

Hoe kan ik YouTube filmpjes downloaden op Mac?

In youtube ga je zoeken naar de video die je wenst te downloaden. Nu selecteer en kopieer je het webadres die leidt tot de video op youtube.com. Kopieer nu het webadres die je zojuist hebt geselecteerd in de Youtube downloader app. Nu kan je de kwaliteit selecteren die je wil downloaden.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *