Categories Dagelijkse producten

Hoe Sla Ik Een Film Op In Imovie? (Question)

Open een project of selecteer een project in de projectbibliotheek in iMovie en kies vervolgens ‘Deel’ ‘Exporteer film‘. Typ een naam voor uw film in het veld ‘Bewaar als’. Kies de locatie waar u de film wilt bewaren uit het venstermenu.

Waar slaat iMovie projecten op?

iMovie werkt op basis van een bibliotheekbestand. Dit bestand wordt normaal bewaard op Macintosh HD > Gebruikers > Naam van je thuismap > Films > ( iMovie -bibliotheek). Het is mogelijk om meerdere bibliotheken tegelijk te gebruiken met iMovie.

Kan ik iMovie bibliotheek verwijderen?

Nadat u de projecten en gebeurtenissen hebt bijgewerkt naar een bibliotheek, kunt u de oude mappen hiervoor verwijderen: Kies in de Finder de optie ‘Thuismap’ in het menu ‘Ga’. Open de map ‘Films’. Zoek de mappen ‘ iMovie Events’ en ‘ iMovie Projects’ en sleep ze naar de prullenmand.

Wat is de iMovie bibliotheek?

Een iMovie bibliotheek is een “pakket”-bestand. Als je er “in” wilt kijken kun je dat doen in de Finder, op de volgende manier:Eerst zoeken we de bibliotheek op in de Finder. plist verwijdert, kan heel je iMovie bibliotheek corrupt raken. Dus als je dat pakket in gaat, let dan erg goed op wat je doet.

You might be interested:  Welk Brood Voor Bruschetta? (Question)

Hoe iMovie bestand delen?

Een iMovie -project delen of exporteren op de Mac

 1. Selecteer in de projectkiezer het iMovie -project dat u wilt versturen, klik op de knop ‘Meer’ en kies ‘Deel project’.
 2. Klik op ‘E-mail’.
 3. Klik op ‘Deel’.
 4. Klik op ‘Deel’.
 5. Voltooi de e-mail en tik op ‘Verstuur’.

Hoe krijg ik iMovie op mijn Mac?

Maak van favoriete foto’s en video’s een film met iMovie op de Mac. iMovie openen

 1. Open de Finder.
 2. Klik op Apps.
 3. Dubbelklik op het programma iMovie.
 4. Als het programma nog niet eerder is geopend, vraagt het toegang tot uw foto’s.

Hoe zet je een iMovie op een USB?

Open de map ‘Films’ en sleep het bestand ‘ iMovie -bibliotheek’ naar de externe harde schijf. Wanneer het bibliotheekbestand is gekopieerd naar de externe schijf, dubbelklikt u op het bibliotheekbestand op het externe station om het te openen met iMovie.

Waar worden iMovie bestanden opgeslagen?

iMovie slaat alle projecten waar je mee bezig bent automatisch op je harde schijf op. Vanaf daar is het makkelijk om toegang tot je bestanden te krijgen aangezien er een “movies” map is waar je afgemaakte video’s in komen te staan.

Hoe moet je iets van iMovie op YouTube zetten?

Video vanuit iMovie delen op uw Mac

 1. Open uw project in iMovie en klik op de knop ‘Deel’.
 2. Klik op ‘ YouTube en Facebook’.
 3. Klik op het venstermenu ‘Resolutie’ en kies een formaat voor de video.
 4. Kies de locatie waar u het videobestand wilt bewaren en klik op ‘Bewaar’.

Hoe een MP4 bestand comprimeren?

Blijkbaar is de tweede optie absoluut een betere keuze waar je de MP4 – bestanden kunt comprimeren en verminderen. Het onderstaande artikel zal je alles vertellen over wat je moet weten om MP4 – bestanden te comprimeren zonder de kwaliteit te verliezen.

You might be interested:  Hoe Bewaar Je Vers Gebakken Brood? (Perfect answer)

Hoe kan ik WMV bestanden afspelen op Mac?

Tip: Nadat u een WMA- of WMV -bestand hebt ge converteerd naar een mac -compatibele indeling, kunt u het bestand openen met behulp van mediaspelersoftware zoals iTunes of QuickTime, of u kunt het opnieuw invoegen in OneNote door te klikken op >Bestand invoegen.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *