Categories Dagelijkse producten

Hoe Krijg Je Tomaat Uit Kleding? (Best solution)

Enkele behandel tips:

 1. Smeer afwasmiddel op de vlek: Wrijf met cirkelvormige bewegingen over de vlek, beginnend in het midden van de vlek en naar buiten toe werkend.
 2. Breng citroen- of limoensap op de vlek aan of bij witte kledingstukken gebruik je beter witte azijn of waterstofperoxide.
 3. Gebruik een vlekkenverwijderaar.

Hoe krijg je tomatenketchup uit kleding?

Oeps, ketchup op je trui! Hou de achterkant van de vlek onder koud water. Doe een beetje vloeibaar wasmiddel op de vlek, dep het goed in en laat het ongeveer 10 minuutjes inwerken. Spoel het daarna goed uit en doe een beetje witte azijn op de ketchupvlek.

Hoe haal je tomatenpuree uit kleding?

Wat te doen?

 1. Smeer de vlek in met Dreft.
 2. Wrijf de Dreft voorzichtig in het textiel met een oude tandenborstel.
 3. Spoel het kledingstuk onder de koude kraan.
 4. Was het kledingstuk volgens wasvoorschrift.
 5. De vlek is gedelete!

Hoe krijg je pastasaus uit kleding?

Hoe krijg ik spaghettisaus vlekken uit mijn kleding? Tomatenpuree of tomatensap kun je verwijderen door het met lauw water uit te spoelen. Of zet het twee tot drie uur in een lauw sopje van biotex, daarna spoelen, en gewoon wassen. Op deze manier verdwijnt de vlek ook.

You might be interested:  Welke Bonen Bevatten De Meeste Eiwitten? (Best solution)

Hoe krijg je lasagne vlekken uit kleding?

Smeer de vlek in met zachte groene zeep, doe dit ook binnenstebuiten, zodat de groene zeep goed in de vlek kan trekken. Laat het kledingstuk even liggen en was het vervolgens op het reguliere wasprogramma. Omdat je er snel bij bent, zal die vervelende tomatensausvlek verdwenen zijn.

Hoe krijg je soep uit kleding?

Dep de vlek met keukenpapier en laat het kledingstuk een uur lang weken in 4 liter warm water met een schepje van Vanish Oxi Action Gold poeder. Achteraf voeg je een extra schep poeder toe en was het normaal.

Hoe krijg je paprika uit je kleding?

Currypoeder, komijn, paprika, saffraan en nog veel meer. Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen met Vanish Oxi Action.

 1. Spoel de vlek zo snel mogelijk met koud water.
 2. Zoals bij iedere vlek, dep de sausvlek met een vel keukenpapier om zoveel mogelijk te absorberen.

Hoe krijg je tandpasta uit kleding?

Tandpasta uit kleding verwijderen

 1. Strijken. Zet je strijkbout aan en strijk over de vlek heen.
 2. Lauwwarm water. Gebruik in plaats van koud water een emmer lauwwarm water om de vlek in te laten weken.
 3. Vloeibare groene zeep. Vooral voor wat oudere tandpastavlekken is dit je redding.

Hoe krijg je vet uit je kleding?

Maak de vetvlek nat met wasbenzine. Was daarna het kledingstuk op normale temperatuur. Wasbenzine kunt u goed gebruiken om oude vetvlekken te verwijderen uit kleding. Laat een beetje melk even in de kleding trekken en doe het kledingstuk vervolgens in de wasmachine.

Hoe krijg je chocolade uit witte kleding?

Giet wat melk over de vlek, laat het even intrekken en was het daarna op de gebruikelijke manier in de wasmachine. Wasbenzine eropAls melk niet helpt en het gaat om grote vlekken, kun je iets sterkers gebruiken: wasbenzine. Doe het op een doek en wrijf zachtjes over de vlek. Spoel het na in een handsopje.

You might be interested:  Hoe Lang Rijst Koken In Rijstkoker? (TOP 5 Tips)

Hoe krijg ik tomatensaus uit plastic?

Doe een flinke scheut baking soda in je bakje en voeg een klein beetje warm water toe, zodat er een soort papje ontstaat. Pak er een harde schoonmaakborstel bij (of gewoon een oude tandenborstel) en schrobben maar! Even goed afspoelen en je plastic bakje is weer een stuk schoner!

Hoe krijg je tomatensaus uit tapijt?

Breng citroen- of limoensap op de vlek aan. Breng met een spons citroensap op de vlek aan of wrijf met een plakje citroen over de vlek. Als de stof wit is kun je witte azijn of waterstofperoxide op de vlek aanbrengen in plaats van citroensap te gebruiken.

Hoe gebruik je Ossengalzeep?

Oorspronkelijk werd de werking van ossengal ontdekt door een apotheker. Gal in je lichaam breekt vet af waardoor je eten makkelijker verteert. Ossengalzeep heeft een gelijkaardige werking op vlekken in textiel. Het is een natuurlijk middel en bovendien biologisch afbreekbaar.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *