Categories Dagelijkse producten

Fever Tree Elderflower Welke Gin?

Florale gin zoals een Indian Summer of Hanami dry gin zullen uitstekend passen bij bloemige tonics, denk hierbij maar aan Fever Tree Elderflower of Schweppes premium Hibiscus.

Welke garnering bij welke gin?

Voor iets met zo’n simpele basis – gin, tonic en garnering – maakt de juiste combinatie van de 3 type ingrediënten alles uit.

Zoet & Bloemig.

GIN TONIC GARNERING
Sipsmith Bloemige Tonic (Lavendel of Oranjebloesem) Steranijs / Jeneverbes
Gordon’s Elderflower Fruitige tonic (Sinaasappel of Citroen) Vlierbloesem / Citroen

Welke tonic bij Hendrick’s?

Bijpassende tonic

Ideaal bij de gin van Hendrick’s is de tonic van Fentimans. Ben je echter fan van bloemige accenten? Dan kan het ook perfect met de Fentimans Rose Lemonade.

Welke zoete gin is er?

Zoete gin is toegankelijk en meestal minder bitter. Dit kan in combinatie met citrus en ontstaat door botanicals als kaneel, zoethout, steranijs, amandelen, vanille, steen vruchten of rood fruit. Zoete gin is minder complex en laat zich vlot drinken in combinatie met tonic.

Welke tonic bij Tanqueray Blackcurrant Royale?

Tanqueray Blackcurrant Royale & Connoisseurs

You might be interested:  Wat Eten Voor Spiermassa?

Er ontstaat een zoete gin-tonic die de tonen van de zwarte bessen prachtig naar voren haalt, zodra deze gin gecombineerd wordt met Fentimans Connoisseurs Tonic Water.

Wat kan je mengen met gin?

Gin Tonic – De meest bekende mix, vul een glas met ijs en voeg hier 1/4 deel gin aan toe. Vervolgens voeg je 3/4 deel tonic toe en roer je de drank tot een geheel. Gin Bitter Lemon – In plaats van Tonic kan je ook Bitter Lemon gebruiken, dit maakt je drankje iets zoeter.

Wat is de lekkerste alcoholvrije gin?

Omdat er niet één een duidelijke winnaar was, heeft het proefpanel uiteindelijk 4 alcoholvrije ‘gins’ die er bovenuit staken qua smaak aangewezen: Kever Genever 0,0%, Goodsack Virgin, Nona June en de No Ghost in a Bottle Ginger Delight.

Hoe drink je Hendrick’s gin?

Bereiding:

 1. Vul het glas tot aan de rand met ijsblokjes.
 2. Schenk dan de gin erbij, vervolgens de tonic en roer even door.
 3. Garneer voor een klassieke Hendrick’s gin-tonic met 3 dungesneden plakjes komkommer.

Wat is de lekkerste tonic?

Ga uit van de volgende vuistregels:

– Fever Tree is een goede, all-round mixer wat nagenoeg bij elke gin past. – Schweppes Premium mixer komt goed uit bij elke kwaliteitsgin doordat het een natuurlijke tonic is die meer bubbels bevat.

Wat is een neutrale tonic?

Grofweg delen we de tonic in in drie categorieën: neutrale tonics, aromatische tonics en fruitige/florale tonics. Voorbeelden van neutrale tonics zijn onder andere: Double Dutch Indian tonic, Fever-Tree Indian tonic water, Loopuyt tonic en Thomas Henry tonic water.

You might be interested:  Hoe Lang Blijft Gin Goed?

Welke soorten gin zijn er?

Gin is op te delen in vijf verschillende soorten:

 • London Dry Gin of Plymouth Dry Gin.
 • Distilled Gin.
 • Compound Gin.
 • Old Tom Gin.
 • Ultra Premium Gin. Gin geografie. Gin merken.
 • Hendricks Gin.
 • Bombay Gin.
 • Beefeater.
 • Wat is de beste gin?

  De beste gin heeft een bijzondere smaak en laat zich goed combineren met tonic. Het zijn de toegevoegde jenever beste die deze drank zo sterk maken.

 • Gordon’s Pink Gin.
 • Bombay Sapphire.
 • Gordon’s Dry Gin.
 • Gin Mare Mediterranean.
 • Hendrick’s.
 • Welke tonic bij Bombay gin?

  De Bombay Sapphire gin is lekker in combinatie met een neutrale of bloemige (lavendel of roos) tonic en citroen. Deze gin wordt met maar liefst tien verschillende kruiden gedestilleerd. De Beefeater London Dry gin is goed te combineren met een neutrale tonic en citroen.

  Welke tonic bij Tanqueray Ten?

  Tanqueray No. TEN gin met Fever-Tree Mediterranean tonic en een schijfje verse pompelmoes en een gekneusde jeneverbes als garnering.

  Welke garnituur bij Tanqueray?

  Garnituren & The Perfect Serve

  Je ideale mixer is een neutrale tonic. Vandaag gaat mijn voorkeur uit naar een Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. Door de toevoeging van een schijfje grapefruit krijg je een prachtige roze tint in je glas. Een grapefruit wheel zorgt echt voor zomer in je glas.

  Welke tonic bij Tanqueray rangpur?

  Tanqueray gins zijn van oudsher eenvoudig te blenden. Een neutrale mixer is alles wat nodig is om Tanqueray Rangpur Gin te doen schitteren. Mijn voorkeur gaat uit naar de Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. In het glas zal je onmiddellijk frisse oosterse geuren herkennen.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *