Categories Antwoorden op vragen

Wat Kost Spotify Family?

Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, kunnen gebruikmaken van maximaal 6 Premium-accounts. Probeer 1 maand gratis, daarna maar €14,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing. De gratis maand geldt niet voor gebruikers die al eerder Premium hebben geprobeerd.
Spotify Family kost €14,99. Heb je nu Spotify gratis in jouw abonnement dan zal jouw abonnement ook aangepast moeten worden naar een Hussel abonnement waardoor de gehele samenstelling van het KPN abonnement qua prijs anders wordt. Je kunt de eventuele pakketwijziging het beste bespreken met de klantenservice aan de telefoon via 0800-0402.

Kun je met 2 personen op 1 Spotify account?

Premium Duo is een voordelig abonnement voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Elk persoon in het abonnement heeft een eigen Premium-account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists.

Wat is het verschil tussen Spotify Premium en Family?

Hoe werkt Spotify Premium Familie precies

Heb jij meerdere gezinsleden die een los premium account hebben, dan ben je eigenlijk geld aan het weggooien. Een premium account kost €9,99 per maand. Bij het familie account betaal je €14,99 per maand. Hierbij heb je een max van 6 gebruikers.

You might be interested:  Wat Betekent Onder Optie?

Wat kost Spotify voor 2 personen?

1 maand gratis, daarna €12,99 per maand. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Waar is Spotify het goedkoopst?

Spotify is ook in andere landen aanzienlijk goedkoper. Een jaarabonnement heb je in Maleisië voor ongeveer € 3,80 per maand. Een jaarabonnement kost ongeveer € 23 in de Filippijnen en ongeveer € 30 in Turkije.

Hoeveel mensen op 1 Spotify account?

Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen. Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden.

Hoe controleert Spotify Family?

Voor de adrescontrole gaat de streamingdienst Google Maps gebruiken. Zodra je een Family-abonnement afsluit worden alle leden gevraagd hun adres in te vullen, of hun locatiegegevens te delen met Spotify.

Wat is het verschil tussen Spotify gratis en Premium?

Met Spotify Premium kun je muziek luisteren in de hoogste kwaliteit. Ook is het mogelijk om muziek te downloaden op je smartphone of tablet. Spotify Premium kost per maand €9,99. Met Spotify Free versie kun je gratis muziek streamen.

Hoe nodig je iemand uit voor Spotify Premium?

Leden uitnodigen voor of verwijderen uit een Family-abonnement

 1. Ga naar je accountpagina.
 2. Scrol omlaag om je Family-accounts te beheren.
 3. Selecteer de optie om familieleden toe te voegen of te verwijderen.

Wat kun je met gratis Spotify?

Met het gratis Spotify-abonnement heb je toegang tot alle afspeellijsten, ontdek je nieuwe muziek en deel je deuntjes met vrienden. Je kunt ook elke afspeellijst, album of artiest afspelen, maar alleen in de Shuffle Play-modus.

Wat kost Spotify Bij ziggo?

De muziekdienst is online en via apps beschikbaar. De kabelaar biedt de dienst niet gratis aan in een Ziggo Alles-in-1 pakket zoals KPN dit doet met Spotify bij Alles-in-één. De basisversie kost 4,95 en wie ook muziek wil luisteren op tablet of smartphone betaalt 9,95 per maand.

You might be interested:  Wat Is Binge Drinken?

Welke Spotify abonnementen zijn er?

Spotify Premium-prijzen op een rij

 • Spotify Premium: 9,99 euro per maand. Als je in je eentje Spotify Premium wil gebruiken, kun je het individuele abonnement afsluiten.
 • Spotify Student: 4,99 euro per maand.
 • Spotify Premium Duo: 12,99 euro per maand.
 • Spotify Premium Family: 14,99 euro per maand.
 • Kan je Spotify voor een jaar betalen?

  Je kunt kiezen uit betaling per maand, kwartaal of jaar. De prijs van €59,99 per jaar is vaak goedkoper dan andere acties, bijvoorbeeld via gamewinkels.

  Kan ik Spotify gebruiken in het buitenland?

  Je kunt een gratis Spotify-account maximaal 14 dagen in een ander land of andere regio gebruiken. Daarna moet je overstappen op Premium of je accountinstellingen wijzigen.

  Hoeveel Skips Spotify?

  Liedjes skippen is bij de gratis variant maar bij maximaal zes nummers per uur mogelijk.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *