Categories Antwoorden op vragen

Wat Is Een Kakker?

Een Kakker is dus eigenlijk iemand die veel geld heeft en zichzelf daardoor beter voelt dan mensen met minder geld. Dat een kakker veel geld heeft moet natuurlijk wel zichtbaar zijn. Kakkers dragen daarom veel merkkleding en wonen in enorme huizen.
Een ‘kakker’ is een ‘bal’, ‘een verwaand persoon’. Vreemd, want andere jongerenstijlen zoals alto en gothic krijgen niet direct zo’n waardeoordeel. Toch is deze toon ook in de meningen van andere jongeren over kakkers vaak terug te vinden.

Wat definieert een kakker?

Kakker – in jeugdtaal de pejoratieve aanduiding voor een burgerlijk geklede jongere, die zich ook burgerlijk gedraagt en carrièregericht is.

Hoe weet je of je een kakker bent?

De ‘kakker’

Vloeiend Nederlands spreken staat hoog in het vaandel. Meestal een beetje té, waardoor het klinkt alsof ze constant een gloeiendhete aardappel in de keel hebben. Onder de mannelijke amices is gel een veel gebruikt middel om hun haar zo glad en strak mogelijk te houden.

Wat zeggen kakkers?

Je Gooische R, de hockeyfeestjes en de Vespa’s bijvoorbeeld. Ze zeggen weleens: je kunt een vrouw wel uit ‘t Gooi halen, maar ‘t Gooi gaat nooit uit een vrouw. Vragen als “Jij hebt zeker de volledige hockeyvereniging al gehad?” komen zelfs jou op een gegeven moment een keer je neus uit.

You might be interested:  Wat Is Duurzame Inzetbaarheid?

Wat zijn kakker merken?

(pej.) burgerlijk geklede jongere, die zich ook burgerlijk gedraagt en carrièregericht is; een verwaand type. Dergelijke types proberen zich te onderscheiden door het dragen van merkkleding. Ze hebben een voorliefde voor kleding en schoeisel van bepaalde merken, zoals Levi’s 501, Naf-Naf e

Hoe ziet een kakker eruit?

Hoe ziet een kakker eruit? Over het algemeen kunt je stellen, dat kakkers vaak welgesteld zijn (of dat in ieder geval pretenderen te zijn). Ze zien er goed verzorgd uit, met typerende kapsels en vaak dure nette kleding.

Waar komt woord kakker vandaan?

De herkomst van het woord kakker was – voor mij – verrassend. Een kakker is een beeldje van een mannetje dat zijn behoefte doet en de eigenaar rijkdom zou brengen. De beeldjes komen uit Catalonië en heten daar Caganer.

Hoe praat je als een kakker?

Reacties. Duidelijk praten, vooral de werkwoorden uitspreken met de ‘n’ op het eind, dus niet lope maar lopeN en probeer de ‘oo’ te vervangen voor ‘eu’. Dan krijg je bijv; ‘Ik ben veur haar gekomen’.

Waar houden kakkers van?

Kakkers herken je meestal aan de wat duurdere kleren die ze aanhebben. De jongere versie begint toch te houden van hip-hop en R&B. Wat doen ze graag, wat vinden ze belangrijk? Van oorsprong zijn tennis en hocky echte kaksporten, golf heeft nog steeds de naam.

Wat vinden kakkers belangrijk?

Op zich zijn kakkers niet zo veel eisend, wat ze belangrijk vinden en waar ze zich altijd wel aan houden is dat ze vloeiend standaard Nederlands spreken (soms een beetje te, dan lijkt het net of ze een gloeiend hete aardappel in hun mond hebben), hun kleding mooi glad is, zit geen kreukeltje in waar het niet hoort te

You might be interested:  Wat Is Een Orakel?

Wat maakt een kakker een kakker?

Sommige welgestelde mensen laten graag merken dat ze het goed hebben. Dat doen ze dan bijvoorbeeld door hun kleding, eigendommen en sport af te stemmen op hun inkomen. Zulke mensen worden ook wel kakkers genoemd.

Wat is bekakt praten?

Bekakt praten is weer iets anders. Dat doen mensen die voorin de mond spreken, overdreven articuleren of het te mooi willen zeggen.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *