Categories Antwoorden op vragen

Wat Is Een Furry?

Furry. Een furry of fur (van het Engelse woord voor harig of vacht) is een persoon met een voorliefde voor antropomorfe dieren zoals men deze vaak tegenkomt als strip -, game – of tekenfilmfiguren, figuur in fabels of fantasyboeken.

Hoe word je een furry?

Je hebt geen toestemming nodig en hoeft geen toelatingstest af te leggen om een furry te worden. De keuze om al dan niet een furry te worden ligt volledig bij jou! Of je nu al een tijdje interesse hebt in furries of deze interesse pas recent hebt ontdekt, het staat je altijd vrij om jezelf een furry te noemen.

Waarom furry?

Het is vaak een uitvergroting van het dier dat ze zich van binnen voelen. Je noemt dit een fursona. Voor sommige mensen is dit haast een spirituele ervaring. Slechts een heel klein gedeelte van de furries raakt seksueel opgewonden van dierenpakken.

Wat is mijn Fursona?

Met het aantrekken van hun knuffelpak nemen de furry’s een andere persoonlijkheid aan, die fursona genoemd wordt. Die fursona kan een verborgen of problematisch aspect van iemands persoonlijkheid belichamen: ‘Met een pluizig pak kun je verbergen dat je borsten hebt, of buikspieren.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *