Categories Antwoorden op vragen

Wat Is Een Fitbit?

Wat is een Fitbit? Een Fitbit is een activiteit meter, oftwel een activity tracker. Dit is eigenlijk gewoon een digitaal horloge met een uitgebreid aanbod aan functionaliteiten. Niet alleen meet de Fitbit je fysieke prestaties, maar ook zijn sommige van deze uitgerust met een gps, hartslagmeter, stressmeter en nog veel meer. Gezonde leefstijl

Wat kan je met een Fitbit doen?

Wat zijn de mogelijkheden met de Fitbit App?

 • Meet je slaap.
 • Hou je activiteiten bij.
 • Meet je hartslag.
 • Haal meer actieve uren.
 • Krijg inzicht in je cyclus.
 • Bereik je streefgewicht.
 • Drink genoeg water.
 • Hou je voedsel bij.
 • Waar moet je je Fitbit dragen?

  Draag je apparaat laag op je pols. Voor de beste resultaten en functies zoals hartslagmetingen, moet de achterkant van je apparaat contact maken met je huid. Zorg ervoor dat het bandje niet te strak zit. Zorg dat je het los genoeg draagt zodat het op en neer kan bewegen aan je pols.

  Is Fitbit gratis?

  Een standaard abonnement is €8,99 per maand. Wanneer je een jaarabonnement afsluit kost Fitbit Premium €6,67 per maand.

  You might be interested:  Wat Is Een Dicpik?

  Wat is het verschil tussen een smartwatch en een Fitbit?

  Een smartwatch is groter en zwaarder dan een Fitbit en daarom minder geschikt om te dragen tijdens het sporten. Een ander verschil is de water- en stofbestendigheid. De meeste Fitbits zijn water- en stofdicht, zodat je de fitnesstracker niet af hoeft te doen als je gaat zwemmen.

  Is Fitbit schadelijk voor gezondheid?

  Door het apparaat strak om de pols te dragen kan de huid onder de gadget gaan irriteren. Zeker omdat het de bedoeling is dat je een sporthorloge 24 uur per dag draagt. Fitbit geeft toe dat de klachten bij een ‘heel beperkt percentage klanten’ inderdaad voorkomt.

  Welke kant Fitbit dragen?

  Aan welke pols de Fitbit dragen? Je kunt in de Fitbit-app aangeven of je je fitness tracker om je dominante of niet-dominante pols draagt. Ben je rechtshandig, dan is links je niet-dominante pols en omgekeerd.

  Kun je een Fitbit om je enkel dragen?

  De fitbit is zo licht, dat je het bijna niet voelt zitten. Ideaal dus. Ook heeft het dragen van de fitbit om je enkel het voordeel dat je de lichtjes zo niet ziet. Je kan er dus prima mee slapen.

  Hoe telt de Fitbit stappen?

  Hoe telt mijn Fitbit-apparaat stappen? Fitbit-apparaten maken gebruik van een 3-assige versnellingsmeter om je stappen te tellen. Met deze sensor kan je apparaat ook de frequentie, duur, intensiteit en patronen van uw beweging bepalen.

  Heb je een abonnement nodig voor een Fitbit?

  Zonder abonnement krijg je een slaapschema en analyse van je slaapfasen, maar met Premium krijg je ook een analyse van je slaapduur, hartslag en rusteloosheid. Tevens wordt snurken en ander geluid gedetecteerd. Voor die laatste functie heeft je Fitbit wel een microfoon nodig.

  You might be interested:  Wat Is Doorlopend Krediet?

  Hoeveel kost Fitbit?

  Hoeveel kost Fitbit Premium? Fitbit Premium kost $ 9,99 / maand in de VS, of $ 79,99 per jaar. In het VK kost Fitbit Premium £ 7,99 / maand of £ 79,99 per jaar. Premium is beschikbaar voor elke Fitbit-gebruiker via in-app-aankoop.

  Is Fitbit coach gratis?

  Download dan naast de standaard Fitbit app ook de Fitbit coach app in de play of app store. In de app staan gratis workouts en trainingen.

  Wat is het verschil tussen een smartwatch en een sporthorloge?

  Wil je jouw berichten lezen op je horloge, oproepen aannemen en apps installeren? Dan kies je een smartwatch. Wil je jouw dagelijkse activiteiten bijhouden, dan kies je een activity tracker of gezondheidshorloge. Als je fanatiek sporter bent en je workouts wil bijhouden, raden we een sporthorloge aan.

  Waarom een sporthorloge kopen?

  Een sporthorloge is een handig hulpmiddel tijdens het sporten. Je kunt je prestaties bijhouden, jezelf bijhouden en allemaal handige inzichten over jezelf inzien zoals je hartslag en slaapgegevens. Welk sporthorloge bij jou past, hangt af van het type sport dat je beoefent.

  Wat kan een sporthorloge allemaal meten?

  Het heeft alle standaardfuncties die je zou willen: GPS, hartfrequentie meten (moet in combinatie met een borstband) en het kan je slaap meten. Daarnaast kun je er verschillende sporten mee bijhouden naast rennen zoals zwemmen en yoga.

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *