Categories Antwoorden op vragen

Wat Is Een Condo?

Een condominium, kortweg ‘condo’ genoemd, is een individuele eenheid in privébezit in een gebouw van andere eenheden. Condo-eigenaren hebben gezamenlijk gedeelde gemeenschappelijke ruimtes, zoals zwembaden, garages, liften, buitengangen en sportscholen, om er maar een paar te noemen.
A condominium (what us cool kids – and everyone else – like to call a “condo”) is a private residence that is rented out to tenants like yourself. A condo is typically located in a residential building or community, but the unit itself is privately owned by an individual who becomes the landlord of that property.

Wat is een condo hotel?

Klanten/gasten kopen (het vastgoed van) hun hotelkamer, of suite. Hierin mogen ze vervolgens permanent verblijven. Vaak worden deze kamers als tweede of derde huis gebruikt.

Wat is het verschil tussen een condoom en een appartement?

CONDOPS. De term condoop wordt gebruikt in new york stad vastgoed kringen als een coop met condo regels. Technisch gezien wordt een condoom echter gedefinieerd als een woonhuis dat de begane grond heeft verkocht als een commerciële eenheid.

Wat is een condo in Thailand?

Als je voor langere tijd naar Thailand komt zul je in plaats van een hotel of guesthouse mogelijk woonruimte gaan huren in een wat bij ons een flatwoning heet. Een flatwoning wordt in Thailand een appartement of een condo genoemd en dit verhaal gaat over het verschil in die twee benamingen.

You might be interested:  Wat Is Een Sloep?

Hoe kun je zien of een condoom kapot is?

Als een condoom kapot gaat, scheurt het meestal ver door. Vaak blijft het dan (deels) in de vagina of anus achter. Het eerste wat je in dat geval doet, is het condoom uit de vagina of anus verwijderen. Soms gaat dit lastig.

Wat is het veiligst pil of condoom?

Het condoom is het enige middel dat beschermt tegen soa’s. De pil beschermt wel tegen zwangerschap, maar niet tegen soa’s. Daarnaast zijn er nog veel meer voorbehoedsmiddelen. De morning-afterpil is geen voorbehoedsmiddel, maar wordt gebruikt als noodmaatregel.

Is alleen een condoom genoeg?

Als je een condoom goed gebruikt, beschermt het goed tegen zwangerschap en soa’s. De kans op een soa of zwanger worden is dan klein. Van de 1000 paren die het mannencondoom op de juiste manier gebruiken, worden per jaar 10 tot 50 vrouwen toch zwanger.

Heb je het door als een condoom scheurt?

Condooms gaan bij juist gebruik zelden kapot, schattingen over scheurende condooms liggen tussen de 0,4-2% bij latex condooms en 0,6-6% bij condooms van andere materialen. Bij studies waar 1000 condooms worden getest, gaan er echter minder dan 10 stuk.

Hoe groot is de kans dat een condoom knapt?

Als je een condoom correct gebruikt, is het 98% doeltreffend, bijna even doeltreffend als de pil. Bovendien beschermt het je tegen soa’s (seksueel overdraagbare aandoeningen). Het is cruciaal dat je bij het vrijen altijd anticonceptie gebruikt als je niet zwanger wil worden of als er een risico op soa’s is.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *