Categories Antwoorden op vragen

Wat Is Een Bug?

Een bug is een fout in een computerprogramma of een website, waardoor het zijn functie niet (geheel) volgens specificaties vervult.
Een bug is een programmeerfout in de software. Een bug kan ontstaan door een menselijke fout die tijdens het testen van de software niet naar voren is gekomen. Ook kan een bug al lang aanwezig zijn of spontaan ontstaan.

Wat doet een bug?

Een bug is een fout in de broncode van een computerprogramma. Door een bug kan het programma niet (goed) functioneren zoals je gewend bent. Een bug uit zich doorgaans in de vorm van een foutmelding, maar het kan ook zijn dat het programma stopt met werken, of dat er een andere actie wordt uitgevoerd dan je verwacht.

Hoe ontstaat een bug?

Hoe ontstaat een bug? Vandaag de dag wordt er met een bug een fout in de software bedoeld. Als software niet werkt zoals dat zou moeten, is de oorzaak vaak een schrijffout van de programmeur.

Waar komt de naam bug vandaan?

Het woord bug als term voor ‘fout’ kan al ontstaan zijn in de 14e eeuw afgeleid van het Welsh woord *bwg* (Concise Oxford Dictionary of English Etymology). Webster’s 10th Collegiate Dictionary beschrijft het woord bug in de betekenis ‘an unexpected defect, fault, flaw, or imperfection’ met bronnen teruggaand tot 1622.

Wat is een bug fixes?

Verwijderen van een bug (een fout) in een computerprogramma.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *