Categories Antwoorden op vragen

Wat Is Bovag Garantie?

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren.
BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren.
De duur van een BOVAG garantie op een tweedehands auto is 6 maanden. Onder de BOVAG garantie vallen alle gebreken die gedurende de garantieperiode ontstaan als gevolg van normaal gebruik van de auto. Maar ook gebreken die bij de koop niet waarneembaar waren, vallen onder de BOVAG garantie.

Wie betaalt BOVAG garantie?

BOVAG Garantie wordt gegeven door het bedrijf waar u uw voertuig heeft gekocht. En in principe zal deze verkoper de garantiewerkzaamheden ook zelf moeten kunnen uitvoeren. In de regel kunt u alleen in overleg met de verkoper de reparatie bij een ander laten uitvoeren op kosten van de verkoper.

You might be interested:  Wat Is Een Smartphone?

Wat kost een BOVAG garantie?

Bovendien krijgt uw auto hierbij een kleine onderhoudsbeurt, nieuwe APK en wordt de distributieriem gecontroleerd. De prijs van pakket A met standaard garantie van 3 maanden is € 299,-. De prijs van pakket B met Bovag/Autotrust uitgebreide garantie van 6 maanden is € 499,-.

Wat valt onder 3 maanden BOVAG garantie?

De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan.

Heb je standaard BOVAG garantie?

Autobedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten, kunnen deze garantie aanbieden op de occasions die ze verkopen. Ze zijn dit echter niet verplicht. Voorheen was BOVAG Garantie standaard op occasions van € 4500 of meer bij bij BOVAG aangesloten autobedrijven, maar die regel is komen te vervallen.

Wat valt onder Bovaggarantie?

Onder BOVAG garantie vallen gebreken die gedurende de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of wetgever stelt worden overschreden.

Welke onderdelen vallen onder BOVAG garantie?

Wat valt onder de Bovag garantie? Onder de garantie vallen gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan of gebreken die niet waarneembaar waren bij de aankoop. Het moet echt gaan om een gebrek. Met andere woorden: het onderdeel is kapot en het voldoet niet meer aan de norm die de fabrikant heeft voorgeschreven.

Wat is Rijklaarprijs?

Meeneem- of rijklaarprijs

You might be interested:  Wat Is Een Eenwinter?

Dan kunt u – het woord zegt het al – uw auto zo meenemen voor die prijs. De auto krijgt dan geen afleverbeurt en wordt zonder garantie verkocht. Staat uw auto voor een rijklaarprijs in de showroom of op internet, dan zitten de afleverbeurt en de garantie wel in de prijs.

Wat zijn de kosten rijklaar maken?

Onder rijklaar maken verstaan autoverkopers onder meer het transport van de fabriek naar de dealer, de kentekenplaten regelen en soms ook het schoonmaken van de auto, vol tanken en een onderhoudsbeurt.

Is BOVAG garantie betrouwbaar?

BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.

Wat valt niet onder garantie?

Je kan altijd een verzoek tot garantie bij ons aanmelden maar onderstaande schadevormen vallen in de regel niet onder de wettelijke- of fabrieksgarantie: Normale slijtage van het product. Schade door impact. Schade ontstaan door incorrect gebruik, misbruik of verwaarlozing.

Wat is BOVAG 40 Puntencheck?

Wat is de BOVAG 40-Puntencheck? De BOVAG-vakman controleert bijvoorbeeld of de fiets niet gestolen is, eventuele sleutels en opties/accessoires op aanwezigheid, staat en werking. Verder inspecteert hij het motorische gedeelte in het geval van een e-bike.

Wat valt onder garantie tweedehands auto?

De wettelijke garantie is de bescherming van de koper van een nieuw of tweedehands voertuig tegen verborgen gebreken (algemene regeling) en een gebrek aan overeenstemming (specifieke regeling), van rechtswege en krachtens de wet voor rekening van de verkoper.

You might be interested:  Wat Verdient Een Minister?

Is een garagist verplicht om garantie te geven?

Een professionele autohandelaar is verplicht om 2 jaar wettelijke garantie te geven op een nieuwe auto. Koopt u een tweedehandsauto bij een professional, dan heeft u in principe recht op 2 jaar wettelijke garantie. MAAR omdat het een occasion betreft mag de verkoper deze wettelijke garantie verkorten naar 1 jaar.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *