Categories Antwoorden op vragen

3Mmc Wat Is Het?

Wat is 3-MMC? 3-MMC is een NPS, wat staat voor Nieuwe Psychoactieve Stof. Het is een amfetamine-achtige stof die qua werking lijkt op 4-MMC (ook wel bekend als mefedron of miauw miauw).

Wat zit er in 3-CMC?

3-CMC komt uit dezelfde groep stoffen als 3-MMC en 4-MMC. Namelijk de synthetische cathinonen. De effecten zouden daarom mogelijk kunnen lijken op de effecten van andere stoffen in deze groep. Maar er is nog zo weinig bekend dat zelfs dit niet duidelijk is.

Wat zijn de risico’s van 3-MMC?

Risico’s van 3-MMC

 • gevaarlijk hoge lichaamstemperatuur.
 • angst/wantrouwende gedachten.
 • hallucinaties.
 • gespannen spieren.
 • misselijkheid.
 • rusteloosheid.
 • hoofdpijn.
 • hartkloppingen.
 • Hoe lang duurt 3-CMC?

  Effecten van 3-MMC. Na het slikken van 3-MMC duurt het zo’n 20 tot 60 minuten voor het effect merkbaar wordt en bij snuiven binnen enkele (3-5) minuten. Recent onderzoek wijst uit dat 3-MMC zijn effect geeft door de de hoeveelheid noradrenaline en dopamine in je zenuwstelsel te verhogen.

  Hoe slecht is miauw?

  Bijwerkingen. Vooral bij hoge doseringen en langdurig gebruik kunnen negatieve effecten optreden. Gebruikers melden: hoofdpijn, hartkloppingen, verwardheid, angst en paranoia. Ook hebben ze last van misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid, transpiratie, pijn in de hartstreek en neusbloedingen (bij snuiven).

  Hoeveel 3-MMC per keer?

  Doseren bij snuiven: 15 – 25 mg is een lichte dosis. 25 – 75 mg is een gemiddelde dosis. 75+ is een zeer sterke dosis en wordt zeker voor onervaren gebruikers afgeraden.

  You might be interested:  Wat Is Een Condo?

  Waar kan ik 3-CMC kopen?

  3-CMC Kristal

  3CMC kopen kan op onze webshop. 3CMC bestellen is wel alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en dus niet voor menselijke consumptie.

  Wat doet 4 CMC?

  4-CMC behoort tot de groep Research Chemicals of Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). Met deze NPS probeert men het effect van partydrugs na te bootsen.

  Wat doet 4FMA?

  4-FA bevordert de afgifte van serotonine, dopamine en noradrenaline in de hersenen en blokkeert vervolgens de heropname van deze stoffen. Net als MDMA kan 4-FA 1 à 2 dagen na gebruik een dip geven. De meeste gebruikers vinden de dip van 4-FA een stuk minder groot dan die van MDMA of speed.

  Heeft 3-MMC effect op serotonine?

  3-MMC verhoogt de hoeveelheid beschikbare noradrenaline, dopamine en (in mindere mate) serotonine, door de heropname te remmen. Het verhoogt ook de afgifte van deze stoffen. In poedervorm kan de drug worden gesnoven, dit geeft een branderig gevoel in de neus.

  Kan je 3-MMC roken?

  3-MMC kan een hevige kater veroorzaken.

  Als je. 3-MMC snuift*

  Als je 3-MMC snuift* Tijd
  Totaal 2 – 3 uur
  Opkomst 1 – 10 minuten
  Piek 1 – 2 uur
  Na-effecten 1 uur

  Wat valt onder designer drugs?

  Men kan drugs als het ware ontwerpen. ‘Ontworpen drugs’ worden ook wel NPS (Nieuwe Psychoactieve Stoffen), designer drugs of research chemicals genoemd. Voorbeelden zijn 2C-I, 4-FA (4-FMP), Benzo Fury (6-APB), mefedron (4-MMC, miauw miauw; ENG: mephedrone), 3-MMC en methoxetamine (MXE).

  1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
  Loading...

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *